rezoluciju zemlja
rezoluciju zemlja

Čak dvije tisuće ljudi u jednom danu potpisalo ‘Rezoluciju Zemlja’

GREEN_300_listici_sredina

Zasađeno dvije tisuće stabala

'Borba protiv klimatskih promjena i zaštita okoliša nikada nisu bili važniji. Postanite i vi dio promjene.'

Večernji list i Hrvatske šume krenuli su u akciju sadnje stabala. Rezolucija Zemlja je akcija u kojoj pojedinci mogu svojim potpisom osigurati sadnju jednoga stabla.

“Poslovica kamen po kamen – palača, drvo po drvo – nova šuma ozbiljno je shvaćena se već prvog dana u akciju uključilo više od 2000 ljudi”, javljaju iz Večernjeg lista.

 

Kako? Samo jednim klikom i vi možete biti zaslužni za jedno novo stablo.

Na web stranici rezolucijazemlja.hr ispunite obrazac, a Hrvatske šume će zasaditi jedno stablo i poslati vam dokument s potvrdom i lokacijom gdje je vaše drvo zasađeno.

“Borba protiv klimatskih promjena i zaštita okoliša nikada nisu bili važniji. Postanite dio promjene i pomozite nam učiniti našu zemlju ljepšom i zelenijom. Pozovite prijatelje, obitelj, kolege i susjede jer i mali koraci čine veliku razliku. postanite dio promjena kako bi naša Zemlja bila barem malo čišća, ljepša i zelenija”, pozvali su organizatori akcije.

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.