Screenshot 2021-06-17 at 15.02.26

Bez okolišanja, stare ambalaže odnesite u Tvornicu zdrave hrane!

GREEN_300_listici_sredina

Podržite ih bez okolišanja

Svjesni da su učinili puno, ali da ipak mogu puno više, predstavljaju vam kampanju koja mora krenuti odmah - bez OKOLIŠanja, jer za našu Zemlju, nažalost, nema mjesta za odgađanje i za "od sutra ćemo" stav.

Tvornica zdrave hrane, omiljena fizička i online adresa ljubitelja zdrave hrane predstavlja svoju najzeleniju kampanju! Jasnim stavom “bez OKOLIŠanja” želi da uistinu svi njihovi kupci bez okolišanja odvajaju otpad i zajedno s njima naprave korak ka boljem sutra.

Od sad, u njihovim će se bio trgovinama pronaći šarene kutije za odvajanje otpada.

Vraćanjem stare Nutrigold ambalaže u sve njihove poslovnice, tako će svaki kupac (zajedno s Tvornicom) moći pametno gospodariti otpadom i “riješiti se” pakiranja koja su potrošila. U 12 poslovnica smjestili su kutije za papir i kutije za plastiku, a na kupcima je da iskorištene “kutijice” njihove robne marke donesu na neke od lokacija i ubace ih u kutije. Ono čime je Tvornica dodatno oduševila, a samim time i motivirala svoje kupce jest kupon s 10% popusta na ukupni iznos kupovine.

Malim znakom pažnje tako su dokazali da žele zajedno sa svojim kupcima graditi zeleniji svijet.

Na ovaj način, Tvornica se želi pobrinuti da otpad nađe put do odgovarajućeg mjesta, a ne put do parkova, mora, planina, polja i gradskih ulica, a uz sve to, svojim će obožavateljima na web stranicama ponuditi kreativna rješenja kako stare Nutrigold ambalaže (prije nego ih se odlučite riješiti) mogu ponovno iskoristiti u svom domu. Staklenka koja postaje vaza ili papirnata kutija koja se pretvara u sjajnu igračku za bebu samo su dio odličnih načina kako stare ambalaže mogu dobiti novi život, a upravo je to ono što našem okolišu treba bez okolišanja.

Ovaj poznati webshop i lanac bio trgovina, koji je s radom počeo još 2015. unazad par godina pokušava misliti i djelovati zeleno.

Ove su godine također osmislili, dizajnirali i svim ljubiteljima Tvornice ponudili “Jedinu vrećicu koju trebamo, jer zdravlje (i zdravlje planete) je bitno” i pod tim zanimljivim sloganom predstavili platnenu vrećica koja je osvojila kupce. Ekološki i u skladu sa svojim zelenim poslovanjem, 2021. započeli su tako novim artiklom u ponudi – platnenom vrećicom sa snažnom porukom, s kojom je savjesna kupovina u njihovim prodavaonicama mogla početi.

Tvornica zdrave hrane poziva sve kupce Nutrigold robne marke da im se priključi u ovoj hvalevrijednoj zelenoj akciji te da zajedno s njima uči o pametnom odvajanju otpada, recikliranju i odgovornom ponašanju.

Kako i sami navode na svojim web stranicama:

“Iskreno i bez previše okolišanja – našoj je planeti uistinu dosta okolišanja.

Napraviti nešto odlučno.

Napraviti nešto odgovorno.

Napraviti nešto čak i u malim dozama.

Dovoljno je da Zemlju učinimo sretnijom i zelenijom.

Vodeći se baš tom činjenicom da i male stvari čine nevjerojatnu razliku, Tvornica Zdrave Hrane već 6 godina djeluje kao tvornica koja ne ispušta zagađeni, sivi dim već zelene pupoljke za bolju budućnost.”

 

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.