bethrifty
bethrifty

BeThrifty: Osim u Zagreb, buvljak na kojem se odjeća kupuje na kilograme sada dolazi u još jedan grad

GREEN_300_listici_sredina

BeThrifty jedan je od najpopularnijih buvljaka u Europi, a nakon nekoliko izdanja u Zagrebu proteklih mjeseci najavili su i novi datum.

Zainteresiranost publike i shvaćanje važnosti cirkularne mode iz dana u dan raste, zato očekujemo da će ljetno izdanje ovog buvljaka biti dobro posjećene, a to je još jedan razlog da što prije saznate kako nabaviti svoju ulaznicu.

Kao i uvijek, određeni broj ulaznica je besplatan, a u nastavku saznajte gdje i kad se održava novo izdanje popularnog buvljaka.

Jedan kilogram – 39 eura

BeThrifty koncept ponajviše poznat je po ‘kilo sale’ prodaji, a to znači da se odjeća ne plaća po komadu, već se kupuje na težinu. Drugim riječima, kilogram odjeće, neovisno koliko se komada nalazi u vašoj košarici, platit ćete 39 eura.

Tijekom prošlih evenata na vješalicama su se mogli pronaći zimski i prijelazni vintage komadi i hrpa brendiranih komada kao što su Ralph Lauren, Nike, Adidas i mnogi drugi. Kako se sada radi o najavi ljetnog eventa, pretpostavljamo da ćemo za cijenu kilograma moći uloviti nešto više komada i tako savjesno obnoviti svoje ljetne kolekcije.

Zagreb i Zadar

Ovoga puta zagrebačko izdanje eventa ponovno će se događati u Domu sportova i to 10. i 11. lipnja. Posjetitelji mogu rezervirati svoju ulaznicu i termin već sada, a 500 ulaznica je besplatno uz odgovarajuću prijavu na ‘Be Thrifty’ službenoj stranici. Još jedna novost je da će se ‘kilo sale’ tijekom lipnja održati i u Zadru. Najavljeni datumi za Zadar su 23. i 24. lipanj, a buvljak će se održati u Sportskoj dvorani Višnjik.

Piše: Marta Duvnjak

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.