filteraj n

Adventiranje u poznatom zagrebačkom zero waste kafiću: Dođite na razmjenu i druženje s pozitivcima!

GREEN_300_listici_sredina

Predblagdansko raspoloženje

U vrijeme Adventa, od 5. do 20. prosinca, u zagrebačkom Filteraju možete doći na druženje i razmjenu knjiga, šalica i društvenih igara te sudjelovati u adventskoj tomboli.

Prosinac je doba godine obilježeno raznim “minglanjima”, druženjem u krugu najbližih osoba i vrijeme kada nekako zaključujemo godinu koja je iza nas. U zagrebačkom omiljenom zero waste kafiću Filteraju, mjestu gdje možete dobiti samo najfinije i najzdravije, ove su predblagdanske dane odlučili obilježiti u poznatom samoodrživom duhu i poslati lijepu poruku za godinu koja je pred nama.

Kao i uvijek, riječ je o hvalevrijednim inicijativama i druženjima, koji osvještavaju o važnosti očuvanja zdravlja i okoliša, pa će počevši sa 5. prosincem, u Filteraju zadnji mjesec godine proteći uz zanimljive sadržaje i aktivnosti, a svi ljudi dobre volje su dobrodošli.

Pod nazivom “Adventiraj uz Filteraj”, razmjenjivat će se knjige, šalice, društvene igre i male umjetnine. Samo donesete neki svoj predmet i zamijenite ga nekim novim. Adveniranje završava 20. prosinca  posebnim pop-up buvljakom i green handmade marketom.

No postoji i blagdansko iznenađenje – kod svake razmjene dobivate označeni broj koji ulazi u Adventsku Tombolu, a nagrada je posebna! Stoga, ako ste ove blagdane u Zagrebu, ne propustite pozitivan duh Božića u Filteraju!

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.