332345414_5577121092392148_4976998155922454489_n

Reality zvijezda otkrila da uzgaja brokulu, avokado, jabuke i naranče u vrtu svoje vile vrijedne 60 milijuna dolara

GREEN_300_listici_sredina

Neki hvale, drugi kritiziraju

Kim Kardashian podijelila je nekoliko fotografija i videa sa svojim pratiteljima na Instagramu pokazujući svoj ekstravagantni vrt. Neki su pohvalili zvijezdu jer uzgaja vlastito voće i povrće, ali drugi su rekli da je vrt prerastrošan.

Zvijezda realityja “Keeping Up With the Kardashians” povela je svojih 347 milijuna pratitelja u obilazak svog raskošnog vrtova u Kaliforniji i pokazala asortiman cvijeća, voća i povrća koje ima. Najpoznatija članica obitelji Kardashian rekla je pratiteljima da snima videe tijekom svoje ‘popodnevne šetnje vrtom’.

Prošla je pored drvoreda voćki i zumirala karticu s imenom na kojoj je pisalo “Minneola Tangelo”, što je vrsta citrusa. Dok je hodala, rekla je da će uskoro krenuti berba jer je neko već zrelo.

Na red su došle artičoke i avokado, te jabuke i marelice. Kim je uz fotografiju svog stabla marelice napisala: “Kako armenski od mene što uzgajam marelice”. Zatim je slijedila još jedna fotografija s opisom: “I još više armenski od mene što uzgajam šipak”.

Mama četvero djece također je podijelila snimke cvijeća koje raste u njezinom vrtu i otkrila da jasmin najviše miriše od svih.

Kim je otkrila i da obožava kada njezina obitelj jede svježe ubrane namirnice iz njezinog vrta i dodala fotografiju u kojoj se vidi brokula, zelena salata i kupus koji će koristiti za večeru.

Ipak, nisu svi bili pretjerano impresionirani Kiminim objavama. Kada su slike podijeljene na Redditu, ljudi su imali štošta za reći.

“Vau, kako lijep vrt! Malo je pretjerano, ali hej, što nije kada su Kardashianke u pitanju?”, napisao je jedan korisnik.

Druga je osoba rekla: “Bilo bi super da donira ono što ne uspije potrošiti. U tom vrtu ima i više nego dovoljno hrane za jednu obitelj. Sjećam se da su jednom tražile način kako pomoći beskućnicima, a odgovor im doslovno leži iza kuće”.

Jedan korisnik smatra da se Kim ne bi trebala hvaliti vrtom: “Siguran sam da ga nije sagradila, posadila ili brinula se o njemu”, na što je netko drugi odgovorio: “Da, najvjerojatnije nije. Računa li se to doista tvojim vrtom ako to netko drugi posadi, njeguje i bere umjesto tebe?”

“Zavidim joj. Ima nevjerojatan vrt i ne treba kupovati voće i povrće jer oni doslovno rastu oko njezine kuće. Ne mora se čak ni sama brinuti za vrt, a i dalje ima golemu korist od njega”, priznao je jedan.

Drugi su bili oduševljeni sadržajem Kiminog vrta i izjavili su da bi rado češće vidjeli ovakav sadržaj na njezinom Instagramu umjesto pretjeranih objava plaćenih suradnji.

“Ovo je vrsta sadržaja koju bih voljela dobiti od njih!”, priznala je jedna korisnica.

Jedan je obožavatelj napisao: “Informacija za sve vas koji ju kritizirate – Kim hranu iz svog vrta donira pučkim kuhinjama!”.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.