mishka

Vintage butik Mishka ima dobre novosti za sve ljubitelje retro modnih komada

GREEN_300_listici_sredina

Od sada i online

Cijela je priča podignuta na novi nivo prošlog mjeseca, kada je pokrenut Mishka webshop. Njihovi sjajni komadi nikada nisu dostupniji, a ako ste i sami u potrazi za kvalitetnim dizajnerskim 'ulovom' po pristupačnoj cijeni, savjetujemo vam da svakako posjetite Mishkinu stranicu.

Mishka Boutique, smješten u Ulici Domovinskog rata, nezaobilazna je postaja za shopping modno osviještenih Splićanki.

Kako je vlasnica Sandra Zamberlin istaknula na službenoj stranici, ova vintage trgovina otvorena je u lipnju 2020. godine, iz velike ljubavi prema modi, vintage i neobičnim komadima, različitim stilovima i kvaliteti.

Tisuće posebnih komada

U njihovoj se ponudi zaista mogu pronaći pravi “preloved” dragulji – od onih s potpisom luksuznih modnih kuća poput Guccija, Dolce & Gabanne ili Moschina do odličnih retro komada bez potpisa.

Sandra navodi kako je tijekom godina kroz Mishku prošlo tisuće posebnih komada, a svaki je od njih pomno odabran. Pri selekciji prednost daje kvalitetnim i prirodnim materijala, dobrim krojevima i dizajnerskim imenima, a popularnost Mishkinog Instagram profila potvrđuje kako su Sandrin trud prepoznali i kupci.

Po novom – online trgovina

Upravo zahvaljujući Instagramu, neodoljive vintage haljine, sakoe i modne dodatke počele su naručivati djevojke iz cijele Hrvatske, među njima i brojne stilistice te influencerice.

Cijela je priča podignuta na novi nivo prošlog mjeseca, kada je pokrenut Mishka webshop. Njihovi sjajni komadi nikada nisu dostupniji, a ako ste i sami u potrazi za kvalitetnim dizajnerskim “ulovom” po pristupačnoj cijeni, savjetujemo vam da svakako posjetite Mishkinu stranicu.

 

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.