fluidity-03

Uz pomoć ovog ocjeđivača brzo ćete zavoljeti pranje posuđa!

GREEN_300_listici_sredina

Dvostruka funkcija

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Milanski dizajnerski studio osmislio je idealno rješenje za male kuhinje i ljude koji nemaju dovoljno prostora za uzgoj bilja. Riječ je o stalku za sušenje posuđa koji omogućuje uzgoj svježeg začinskog bilja ili bilo koje druge male biljke, a uspjeh koncepta leži upravo u njegovoj jednostavnosti.

Volimo otkrivati svakodnevne predmete koji imaju više funkcija, posebice one koje spajaju ugodno s korisnim. Znamo koliko je ručno pranje posuđa zamorno, ali kada bi ta kućanska obveza omogućila da uštedimo malo vode i uzgojimo bilje, ubrzo bismo je zavoljeli, Ocjeđivač Fluidity učiniti će upravo to. Izum dizajnerice Ekatrine Schetina, Fluidity ima dvostruku funkciju.

Ovaj bijeli stalak za sušenje posuđa ima alter ego jer sa strane ima ugrađene dvije žardinjere. Ovaj ocjeđivač osmišljen je na način da voda koja oteče sa svježe opranog posuđa curi do korijena biljaka, navodnjavajući ih i njegujući. Baza, zahvaljujući svom fluidnom obliku, omogućuje usmjeravanje vode u posude za biljke. Perforirani na dnu, spremnici su punjeni glinenim kuglicama i kokosovim vlaknima, kako bi se kontrolirala voda, odnosno drenaža.

Uzimajući u obzir “pametne” dizajne i uštedu prostora, DesignLibero je osmislio mini-remek-djelo koje nam omogućuje uzgoj svježeg začinskog bilja, dok ga naše posuđe zalijeva! S užurbanim i stresnim načinom života te gustim rasporedima koji oduzimaju gotovo cijelo naše vrijeme, Fluidity nam omogućuje da dodamo malo zelenila u našu kuhinju, pomažući nam da obrađujemo mali vrt uz minimalan trud. Minimalistički i kompaktan, Fluidity savršeno se uklapa u domove današnjice.

PHOTOS BY: DesignLibero / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.