Uz ovaj stolić s kalendarom nikad nećete zaboraviti zaliti biljku!

GREEN_300_listici_sredina

Jedinstveni proizvod dva mala domaća brenda

Stolići Botanical su posebni jer su otisnuti botaničkim motivima i imaju kalendar za praćenje zalijevanja biljaka, a mogu se podesiti kao side table ili coffee table.

Nakon namještaja s brojnim praktičnim rješenjima koje smo naviknuli gledati iz radionice hrvatskog brenda Modulos, ove sezone iznenadili su nas prekrasnim statement komadom za koji predviđamo da će postati pravi Instagram hit. U suradnji s hrvatskim brendom [kutnakvadrat] koji već dulje vrijeme oduševljava svojim betonskim proizvodima poput lončanica za biljke, sjenila, te dekorativnih zdjela, dizajnirali su kolekciju pomoćnih stolića Botanical koja sa sobom donosi dašak prirode i mudrosti drevnih civilizacija.

Duboko poštovanje i njihova filozofija slavljenja prirode bila je inspiracija za stvaranje kolekcije pomoćnih stolića Botanical koji će se u interijeru nametnuti kao multifunkcionalni, negenerički komadi namještaja koji će udahnuti posebnost u svaki dom. Botanical Temple i Botanical Mist dolaze s betonskom ručno izrađenom multifunkcionalnom lončanicom koja u tren može postati zdjela za voće, a zaštićena je ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za živa bića i okoliš. Dizajnu lončanice posebnu dimenziju daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida. Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

“Kada smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja je bila dizajnirati statement komad namještaja koji će k tome biti i multifunkcionalan. Kolekcija Botanical ljubitelje biljaka oduševit će kalendarom uz pomoć kojega mogu pratiti redovitost zalijevanja biljaka. Ova multifunkcionalna lončanica u tren može postati i zdjela za voće/vaše omiljene zdrave grickalice. Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv, dekorativni komad namještaja.”, rekli su Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih malih hrvatskih brendova čiji se rad ogleda u stvaranju proizvoda koji svojim dizajnom i svojom pričom uistinu mogu oplemeniti baš svaki dom. Suradnja se rodila na Instagramu gdje su se pronašli, što je i logično, jer su upravo društvene mreže poput Instagrama i Pinteresta postale predvodnice u kreiranju trendova u uređenju interijera.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.