257506504_579643586602671_3048545494402354904_n

U želji za unikatnim teglama za dom, nastao je domaći brend Bačva koji nudi održive cvjetnjake od otpada

GREEN_300_listici_sredina

Tegle za cvijeće kojima je teško odoljeti

Da su mašta i vješte ruke sasvim dovoljne da se iz "ničega" stvori nešto, svjedoči tome i domaći brend "Bačva" čiji su kreativni idejni tvorci od otpada uspjeli napraviti tegle za cvijeće koje su u potpunosti unikatne.

Kad imate pregršt ideja i kreativnu energiju, teško da iz toga neće proizaći neki genijalan proizvod i brend. To vrlo dobro znaju Nera i Luka koji su u potrazi za teglama za svoju terasu, odlučili stvar uzeti u svoje ruke i od otpada napraviti bačve – cvjetnjake u različitim bojama i veličinama iz kojih se i vrlo brzo razvio i istoimeni brend “Bačva”. Ovo je prva personalizirana, unikatna i prije svega reciklirana bačva, odnosno tegla za cvijeće koja izgleda efektno ma koje god biljke posadili unutra. “Želja nam je svima približiti pozitivno iskustvo sadnje, a biljkama u posudama osigurati najbolje uvjete za rast. Drugi cilj nam je monotonu kupnju i nedovoljno kreativnu ponudu tegli pretvoriti u zanimljiv, individualizirani proces”, tvrdi ovaj kreativni dvojac.

Na njihovim službenim stranicama pronaći ćete široku ponudu bačvi i dodataka za nju, kao i biljke koje možete kupiti isključivo uz kupnju cvjetnjaka, odnosno bačve. “Bačva je naš mali doprinos boljem sutra, u kojem se nadamo smanjiti nepotrebnu potrošnju sirovine i masovnu proizvodnju koja rezultira velikim otpadom. Zato su Bačve ručno rađene, u malim serijama, kako ne bi nastao višak zaliha, a cijeli proces je pomno promišljenih koraka tako da budu izdržljive,  bez stvaranja potrebe za novom brzom kupnjom”, ističu Nera i Luka na svojim stranicama. Bačvu možete birati u tri veličine S/M/L sa 7 standardnih boja koje je moguće međusobno kombinirati. Stoga, ako tražite tegle za vaš dom, vrt ili poslovni prostor razmislite hoćete li kupiti još jednu teglu u nizu ili onu koja priča neku ekološki odgovorniju i unikatniju priču, razmislite od bačvi koja će svima zapeti za oko.

PHOTOS BY: Instagram @bacva.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.