pexels-vie-studio-8148587

Studenti, mislite li zeleno? Pokažite svoj dizajn i osvojite vrijednu nagradu

GREEN_300_listici_sredina

"Dizajnom za dobre stvari"

Poziva se studente da se priključe u borbi protiv plastičnog otpada i jednokratnih plastičnih vrećica kroz kreativni natječaj u kojem trebaju predložiti novi dizajn za platnene vrećice.

Društveno odgovorno poslovanje više nije samo trend, već je u poduzećima diljem svijeta postalo glavna odrednica poslovanja, a kod nas je jedan od predvodnika svakako Kaufland. Taj trgovački lanac svojim društveno odgovornim projektima u zadnjih nekoliko godina izravno pozitivno utječe na lokalne zajednice u kojima posluje, a potiče i pozitivne promjene u ponašanju svojih kupaca.

Tako primjerice zaštita okoliša u Kauflandu nije samo slovo na papiru. Bili su prvi trgovački lanac, još u siječnju 2020., koji je sa svojih blagajna potpuno izbacio jednokratne plastične vrećice. Nastavljaju raditi na održivim alternativama i uskoro pokreću super kampanju! Naime, pripremili su zanimljiv natječaj pod nazivom “Dizajnom za dobre stvari” u kojem pozivaju studente da im se priključe u borbi protiv plastičnog otpada i jednokratnih plastičnih vrećica. Studenti kroz ovaj projekt svojim idejama i kreativnim rješenjima mogu doprinijeti podizanju popularnosti korištenja višekratnih platnenih vrećica predlažući svoj dizajn za platnene vrećice iz Kauflanda.

Studenti svoje prijedloge dizajna za platnene vrećice iz Kauflanda mogu prijaviti na www.kaufland.hr/dizajnomzadobrestvari, a četiri najbolje ocijenjena grafička rješenja Kaufland će aplicirati na platnene vrećice te prodavati u svim trgovinama u Hrvatskoj. Također, svaki od četiri pobjednika kao nagradu dobiva Appleovo računalo MacBook Pro!

Natječaj traje od 13. do 26. siječnja 2022. godine. – studenti, vaša kreativa se čeka, prijavite se!

PHOTOS BY: Press, Unsplash, Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.