Odlična vijest za OPG-ove: Prijave za marketinšku pomoć u tijeku!

GREEN_300_listici_sredina

Za sve postoji #prviput

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Pružanje podrške mikro i malim poduzetnicima u turizmu sve je važnije, a novi projekt #prviput kreiran je s ciljem stvaranja najveće online platforme za promociju neotkrivenih ljepota Hrvatske

Imate ideju, idealnu lokaciju, projekt ili proizvod koji obogaćuje turističku ponudu Hrvatske? Onda biste svakako mogli sudjelovati u projektu #prviput koji malim poduzetnicima omogućuje stručnu i financijsku pomoć za promociju njihova jedinstvena rada. Originalni projekt Zagrebačke banke će uz to postati i web platforma za promociju neotkrivenih turističkih ideja naše zemlje.

Svi koji misle da njihova ideja, lokacija, projekt ili proizvod obogaćuje turističku ponudu Hrvatske, prijavom na natječaj u sklopu projekta #prviput imaju priliku osvojiti besplatnu i sveobuhvatnu marketinšku kampanju koja će im osigurati vidljivost kod široke javnosti i predstaviti njihove poduzetničke priče. Na natječaj se mogu prijaviti i OPG-ovi te vlasnici smještaja, hotela i eko sela uz brojne druge poslovne subjekte s originalnom turističkom ponudom. Tako će se u prvom valu velike nacionalne kampanje promovirati mjesta za jesenski i zimski turizam, a kampanja se nastavlja i na iduću godinu, kako bi se dao dodatni poticaj turizmu uoči nove sezone.

Projekt će pratiti i online stranica prviput.hr kao svojevrsna platforma na kojoj se građani na jednom mjestu mogu informirati o jedinstvenim destinacijama i doživljajima u cijeloj Hrvatskoj, tijekom cijele godine. Ovom platformom Zagrebačka banka podupire razvoj domaćeg turizma kroz cijelu godinu. Projekt #prviput provodit će se u partnerstvu s Hrvatskom turističkom zajednicom, iz koje su istaknuli važnost ovakvih projekata za hrvatski turizam, posebice za vrijeme posezone.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka, a stručni žiri će odabrati 15 najboljih. Od njih će 2 osvojiti veliku marketinšku kampanju koja uključuje i TV spot, dok će ostali biti promovirani putem digitalnih kanala. Članovi stručnog žirija su Iva Barbarić (Zagrebačka banka), Kristina Mamić (HTZ), Ivana Crnić (Ministarstvo turizma i sporta), Iva Kaligarić (Señor), Goran Jović (fotograf), Sanja Čižmar (505 Savjetovanje), Iva Mihalić Krčmar (Putoholičari), Hrvoje Bujas (Glas poduzetnika) i David Skoko (chef).

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Više sa Green.hr

Prvi Festival zdravlja održava se 3. listopada u Maksimiru.
Posljednjih 7 godina brend ALDO ulaže napore u stvaranje proizvoda koji nisu štetni za okoliš
Zalažu se za povećanje svjetske zajednice ljudi zainteresiranih za održiv način života i odgovorna putovanja.

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2020 © Sva prava pridržana GREEN.HR
cookies

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti