Trebate pomoć oko izrade terarija? Biljke.Plants ima rješenje

GREEN_300_listici_sredina

Ana Hrgovčić ima sjajnu ideju

Održavanje kućnih biljaka može biti zahtjevan proces, no sve postaje malo lakše uz pomoć stručnjaka i materijala s kojim radite

Ako se i vi pronalazite u skupini osoba koje obožavaju biljke, no zbog brojnih razloga vode bitke sa svojim zelenim ljubimcima, ne brinite! Spas dolazi u obliku sve popularnijeg terarija, a baš takav simpatičan DIY set za izradu terarija predstavlja vlasnica brenda Biljke.Plants Ana Hrgovčić. Nedavno je predstavila projekt za izradu terariju koji sadrži sve potrebne alate i upute za izradu ovog zabavnog i gotovo samoodrživog zelenog projekta. Istinski zeleni no brainer, složit ćete se! Kod izrade terarija inače je potrebno malo vještine, znanja i dobri materijali, a zahvaljujući Biljke.Plants setu, sada je to u potpunosti user friendly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljke.plants ? (@biljke.plants) on


Biljke.Plants set za terarij sadrži sljedeće: staklenka od 750 ml, zemlja, aktivni ugljen, mrežica, alati za rad i mahovina. Osim toga, možete birati između drvenog ili kamenog poklopca, birati vrstu i boju drenažnog sloja koja može biti kamenje, pijesak ili glinene kuglice, te odabrati između dvije ili tri vrste biljaka: zelena fitonija, rozna fitonija, hypoestes, bršljan, maranta, soba palma, asparagus, afrička ljubičica, kućna sreća i paprat. Cijena seta od 2 biljke je 150, a 3 180 kuna!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljke.plants ? (@biljke.plants) on


Možda će vam na prvi dojam ovo djelovati kao puno posla, no potrebno je oko pola sata za izradu terarija koji  će postati najljepši ukras vašem domu. Za posebno pažljive tu su i video upute koje će vam pomoći da izradite svoju malu zelenu oazu kojoj je trud sveden istinski na minimum.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.