IMG-20230617-WA0207

‘Pogled u plavo’: Evo gdje za vikend možete besplatno naučiti roniti

GREEN_300_listici_sredina

Prilagođeno svim uzrastima

Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronilačkog tima Pogleda u plavo te uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

Pogled u plavo, koji je do sada mnogima približio ronjenje i ronilačke aktivnosti tijekom ovog vikenda, 1. i 2. srpnja 2023. gostuje u gradu Rabu, a ronjenje će postati dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Raba.

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će posjetitelji, a posebno djeca imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukaciju o ronilačkoj opremi i osnovnim pravilima ronjenja.

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 1. srpnja 2023. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 2. srpnja 2023. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na Trgu Sv. Kristofora u Gradu Rabu, a ronjenje je namijenjeno svim uzrastima.

Kako se prijaviti?

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo su moguće dolaskom do info pulta Pogleda u plavo na Trgu Sv. Kristofora ili putem linka: https://www.pogleduplavo.com/pogled-u-plavo/pogled-u-plavo-rab.

Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronilačkog tima Pogleda u plavo te uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Pogled u plavo se provodi u cilju promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, ljepota hrvatskog podmorja, ponuda u ronjenju i općenito ronjenja kao aktivnosti.

PHOTOS BY: Pogled u plavo / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.