342384608_621389766177829_4419653671449594428_n

Ovo je najljepši školski vrt u Hrvatskoj. Izabran je u konkurenciji od 100 osnovnih škola

GREEN_300_listici_sredina

U njemu vrijedno radi cijeli kolektiv

Kad se vrijedne ruke slože sve se uistinu može. Tako je vrt Osnovne škole Ivana Ragnera iz Kamenice u Varaždinskoj županiji odnio laskavu titulu naljepšeg školskog vrta u Hrvatskoj, a učenici i osoblje dobili vrijednu nagradu.

U HRT-ovu studiju “Zvonimir Bajsić” održana je tradicionalna dodjela nagrada najljepšim školskim vrtovima u Republici Hrvatskoj. Ekološko-obrazovni projekt “Najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj” provodi se u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnih privatnih donatora, a titulu najljepšeg odnio je školski vrt iz Varaždina.

Vrijedna nagrada za učenike iz Kamenice

Uz nazočnost brojne djece, učitelja, profesora, ravnatelja te predstavnika institucija koje podupiru projekt te čelnika lokalne i regionalne samouprave Zlatnu povelju Hrvatske radiotelevizije u visini 2000 eura za pobjednički školski vrt, kao i poklon donatora Parka prirode Papuk – školski izlet uz noćenje u Parku prirode Papuk i posjet Geo info centru, osvojila je Osnovna škola Ivana Rangera iz Kamenice.

U konkurenciji od 100 školskih vrtova

Vrijedna titula školskom vrtu škole iz Kamenice dodijeljena je u konkurenciji od 100 školskih vrtova iz cijele Hrvatske. “Povjerenstvo je procijenilo da je naš vrt oblikovno, estetski i funkcionalno povezan u skladnu cjelinu s okolišem škole i da njegova ljepota nije samo u izboru raznovrsnih biljaka i elementima biodinamike, nego i u međusobnom skladu i povezanosti svih elemenata u okolišu i uspješnom razvoju bilja koje se ondje nalazi”, istaknuli su na svojim stranicama svi koji vrijedno rade na ovom osnovnoškolskom vrtu u Kamenici.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.