baloni prelog

Opera pod zvijezdama ukrašena balonima: Ovaj vikend u Prelogu, svatko je htio ‘okinuti’ savršenu fotku

GREEN_300_listici_sredina

U očekivanju spektakularnog festivala

Nešto više od 50 dana ostalo je do najpopularnije nove manifestacije na sjeveru - Festivala balona na vrući zrak Prelog, a ove nedjelje baloni su uveličali početak jedne druge, tradicionalne, manifestacije.
Preloška manifestacija Opera pod zvijezdama ponovo se održala ove nedjelje, a sam početak uveličali su baloni Balon kluba Zagreb, koji su tako simbolično najavili 2. festival balona na vrući zrak!
balon 3
Balon Geopriče i posebni balon s motivima slike Ivana Rabuzina “Pozdrav suncu”, poletjeli su iz samog centra grada Preloga i nakon kruženja iznad Preloga, Cirkovljana, Donjeg Kraljevca, odlučili se spustiti u polje kraj vodotornja kod Čehovca.
baloni prelog
Baloni su mamili poglede, automobili su se zaustavljali kako bi svatko okinuo “savršenu” fotku, a upravo takve je ulovio naš Marko Kiš u čijim fotkama uživamo u galeriji.
suncokreti
Festival balona na vrući zrak Prelog održat će se, drugi put, od 1. do 3. rujna, s letačkim aktivnostima koje će početi i nekoliko dana ranije. Posjetitelje očekuju i koncerti, radionice, letačke aktivnosti rekreativnih letjelica i bogat gastro sadržaj.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.