olena-sergienko-dIMJWLx1YbE-unsplash

Odvajate li otpad na radnom mjestu? Ako je vaš odgovor ne, vrijeme je da počnete upravo sad!

GREEN_300_listici_sredina

Zajedništvo u održivosti

Ako još uvijek nemate mogućnost odvajanja otpada na radnom mjestu, napravite ga vi sami. Zajedno s kolegama prilagodite kante za smeće u uredima i time učinite dobro okolišu.

Iako je već mnogima odvajanje otpada postalo stvar opće kulture i dio svakodnevice, na nekim mjestima primjerice na poslu nekima još uvijek to nije omogućeno. Budite dio promjene i potaknite sebe i kolege da i na poslu počnete pravilno odvajati otpad. Sve i ako nemate specijalizirane kante za smeće prilagodite postojeće i u dogovoru sa svojim kolegama napravite mjesto za plastiku, papir, bio i miješani otpad i time potaknite svoj kolektiv na promjene i zelene navike.

Preostalo je još svega pet dana kada naš izazov zelenih navika završava. Sve smo započeli još na Dan planeta Zemlje kada smo vas pozvali da kroz 21 dan steknete zelene navike jer upravo je toliko potrebno da čovjek usvoji dobre navike u svakodnevnom životu. Stoga, ovih dana prihvatite novi zadatak i krenite zajedno sa svojim kolegama odvajati otpad i na poslu. Objavite svoje fotografije kako ste uredili prostor za odvajanje (ako ga još uvijek nemate na poslu) uz hashtag #greennavike te označite Green Hrvatska na Instagramu. Veselimo se fotografijama vaše novousvojene zelene navike.

PHOTOS BY: Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.