Svjetsko natjecanje za najružnijeg psa
Svjetsko natjecanje za najružnijeg psa

Održano Svjetsko natjecanje za najružnijeg psa, organizatori poslali važnu poruku

GREEN_300_listici_sredina

Sve pse treba voljeti

Pobjednik Scooter je kineski kukmasti pas bez dlake, a pobjeda mu je donijela 1500 dolara, trofej i obožavanje tisuća fanova.

Psić Scooter je pobjednik ovogodišnjeg Svjetskog natjecanja za najružnijeg psa, koje se održava preko 20 godina, a cilj mu je ukazati da sve životinje zaslužuju ljubav te upozoriti na važnost udomljavanja ljubimaca.

Pobjednik, koji je odnio nagradu u Kaliforniji, se rodio s deformiranim stražnjim nogama, a spasili su ga pripadnici organizacije Saving Animals From Euthanasia, piše magazine Today.

Scooter je kineski kukmasti pas bez dlake, a pobjeda mu je donijela 1500 dolara, trofej i obožavanje tisuća fanova.

“Svjetsko natjecanje za najružnijeg psa je zapravo proslava nesavršenosti koje čine naše pse još lakšima za voljeti. Brojni od njih su spašeni iz skloništa, zbog čega koristimo zabavnu stranu ovoga natjecanja kako bismo ukazali na važnost usvajanja ljubimaca. Psi su kao obitelj i zaslužuju domove pune ljubavi bez obzira na to kako izgledaju”, rekli su organizatori.

PHOTOS BY: Profimedia / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.