srndać naslovna

Nakon brojnih intervencija, vatrogasci iz Zaprešića spasili i srndaća iz bujice

GREEN_300_listici_sredina

Predivno djelo

U teškoj borbi s poplavom, pronašli su snage i empatije i za srndaća koji nije imao snage pobijediti nabujalu vodu.

Vatrogasci su imali pune ruke posla tijekom poplava, a nisu se oglušili niti na životinje u nevolji. Ovih dana vatrogasci iz Zaprešića spasili su i jednog srndaća s područja zahvaćenih poplavom, kojeg je zahvatila bujica i nije se mogao izvući na čvrsto tlo.  s

Ovaj dirljiv čin nije promaknuo niti Udruzi AWAP, koja spašava divlje žive životinje, pa su na svojoj Facebook stranici zahvalili požrtvovnim vatrogascima.

Vatrogasci spasili srndaća

“Javna vatrogasna postrojba grada Zaprešića se i ovaj puta iskazala, kao i kod spašavanja malih ušara u proljeće. Dečki, svaka vam čast. Imamo divnu suradnju s vatricima iz Zaprešića. Cure, molim da se suzdržite u komentarima (i nama je teško). Dakle spašavanje srndaća s poplavljenog područja. Veliki pljesak za dečke”, napisali su uz objavu nekoliko fotografija vatrogasca koji se brinuo za srndaća..

vatrogasci spasili srndaćaNa fotografijama se vidi kako su preplašenu životinju nakon spašavanja i utoplili. Svaka čast!

PHOTOS BY: Facebook Udruga AWAP / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.