elias-maurer-tnEfYnhLF1k-unsplash

Najsretnija zemlja na svijetu organizira Masterclass sreće. Svi troškovi su pokriveni

GREEN_300_listici_sredina

Kako biti sretan na finski način?

Deset odabranih osoba iz cijeloga svijeta stići će u Finsku 11. lipnja i u njoj boraviti do 16. lipnja . Pri tome, svi su im putni troškovi, uključujući letove i smještaj - plaćeni.

Nakon što je Svjetsko izvješće o sreći Finsku proglasilo najsretnijom zemljom na svijetu čak pet godina za redom, Finci su odlučili svoju tajnu podijeliti s drugima. Naime, ove godine organiziraju tzv. Masterclass o sreći, gdje će posjetiteljima i svim zainteresiranima otkriti tajnu što ih sve ove godine toliko uveseljava.

Kroz svoju turističku podružnicu Visit Finland, svima su potpuno besplatno ponudili odmaralište uz pokrivanje svih troškova za pohađanje Masterclassa o sreći. Riječ je o tečaju o “uravnoteženom načinu života koji promiče sreću na finski način“, a koji će voditi certificirani osobni treneri.

U sklopu treninga pokrit će četiri ključna područja koja Fincima osiguravaju sreću: priroda i stil života, zdravlje i ravnoteža, dizajn i svakodnevica, kao i hrana i dobrobit.

Prijestolnica sreće

Masterclass of Happiness održat će se od 12. do 15. lipnja 2023. u Kuru Resortu u Finskoj. Deset odabranih osoba iz cijeloga svijeta stići će u Finsku 11. lipnja i u njoj boraviti do 16. lipnja . Pri tome, istaknut ćemo još jednom, svi su im putni troškovi, uključujući letove i smještaj – plaćeni.

Prijave su, za ovu godinu, zatvorene, a deset sretnika uskoro će otputovat u prijestolnicu sreće.

“Fince često pitaju: ‘Zašto ste tako sretni?’ Vjerujemo da finska sreća proizlazi iz bliskog odnosa s prirodom i našeg prizemnog načina života”, objasnila je Heli Jimenez, direktorica marketinga u Business Finlandu.

Istaknula je pritom da je njihova zemlja fantastičnih iskustava u prirodi. “ Naše energizirajuće šume, šarmantna jezera i živopisni krajolici arhipelaga savršena su mjesta za opuštanje i dodir sa svojom unutarnjom srećom“, dodala je.

PHOTOS BY: Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.