kokteli naslovna

Na party s kućnim ljubimcima: Na poznatoj zagrebačkoj terasi dobro ćete se pogostiti i vi i vaši krzneni prijatelji

GREEN_300_listici_sredina

Kamo za vikend

Svi smo se već pomalo pomirili s činjenicom da je ljeto gotovo, no to ne znači da ne možemo uživati u njegovim zadnjim kricima. Nema boljeg načina od druženja na zagrebačkoj špici, i to na jednoj od najpopularnijih terasa.

Sigurno ste već krenuli razmišljati kako iskoristiti zadnje zrake ljetnog sunca koje će sjati nadolazećeg vikenda. Uz dobru glazbu, kotele i poslastice, terasa hostela Swanky Mint, 30. rujna postaje “place to be”. Ako u sve to dodamo i najbolje društvo, četveronožne ljubimce i druge vlasnike pasa, dobili smo nepogrešiv recept za još jedan Pawesome Saturday party.

Swanky Monkey

Ove subote, 30. rujna slobodno se možete pridružiti dobrotvornom drugom izdanju Tito’s x Swanky Pawsome Saturday partyja, od 12 do 17 sati, koji će održati na sunčanoj terasi hostela Swanky Monkey Garden na adresi Ilica 50 (u prolazu).

Pawesome Saturday party

Terasa hostela Swanky Mint pretvara se u pravo utočište za vlasnike pasa i njihove ljubimce, uz glazbenu podlogu DJ Bizze i koktele čiji je glavni sastojak Tito’s Vodka. No ovi kokteli nisu samo ukusni, oni su i humanitarnog karaktera jer će se 2 eura od kupnje svakog koktela, koji će se na Pawesome Saturday partyju prodavati po promotivnoj cijeni od 5 eura, donirati udruzi Zaklada za zaštitu životinja Beštie iz Splita.

Pawesome Saturday party

U Swanky Monkey Gardenu pobrinuli su se i za vaše krznene ljubimce te će svakog od njih dočekati pseće poslastice i posebni pokloni! Ulaz na Tito’s x Swanky Pawsome Saturday party je besplatan, a pozvani ste svi. Budite dio ove  humanitarne priče!

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.