Snapinsta.app_244656392_259825976084395_5475380085008291578_n_1080 (1)

Lokacija u Hrvatskoj našla se na prvom mjestu najboljih europskih ‘jesenskih destinacija’

GREEN_300_listici_sredina

Nismo iznenađeni

Naša Plitvička jezera završila su na listi najboljih europskih destinacija koje treba posjetiti na jesen.

Portal Travel And Destinations objavio je listu najboljih “jesenskih destinacija”, a naš najstariji Nacionalni park našao se na prvom mjestu.

“Nacionalni park Plitvička jezera predivan je park u Hrvatskoj, nedaleko od Zagreba. To je prvi i najstariji nacionalni park u zemlji i na UNESCO-voj listi svjetske baštine nalaze se od 1979. Ono što ovo mjesto čini toliko posebnim je 16 jezera unutar parka površine 300 kvadratnih kilometara”, napisali su kao objašnjenje zašto su se baš Plitvice našle na prvom mjestu.

‘Bolji i od Pariza’

Istaknuli su da posjetitelji tijekom jeseni mogu uživati u brojnim staza i rutama uz pravo jesensko okruženje.

Osim Plitvica, na listi najboljih jesenskih destinacija našao se i slovenski Bled, Santorini (Grčka), Prag (Češka), Nacionalni park Bohemian Switzerland (Češka), Beč (Austrija), Dvorac Neuschwanstein (Njemačka), Budimpešta (Mađarska), Malta, Island, Hallstatt (Austrija), Marakeš (Maroko), Rim (Italija), Škotsko visočje (Škotsko) te Pariz (Francuska).

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.