Tulipani

Jestivi buket: Tulipani koji će oduševiti sve goste za stolom

GREEN_300_listici_sredina

Najljepši proljetni aranžman

U potrazi ste za osvježavajućim i kreativnim načinom predstavljanja salate ili predjela? Tulipani od mladog luka, rajčice i mozzarelle su ne samo ukusni, već i prava poslastica za oči.

Kada je riječ o pripremi hrane, estetika igra ključnu ulogu. Način posluživanja jela može značajno utjecati na doživljaj ukusa, a kreativnost u prezentaciji može dodatno oplemeniti gastronomski doživljaj. Jedan od načina da impresionirate svoje goste (za Uskršnji ručak) je stvaranje prekrasnih tulipana od mladog luka, rajčice i mozzarelle.

Sastojci:

Mladi luk
Cherry rajčice
Mozzarella
Maslinovo ulje
Balzamični ocat
Sol
Papar

Priprema: Oprati i osušiti mladi luk, cherry rajčice i mozzarellu. Cherry rajčicu razrežite na vrhu kao na videu i unutra ubacite komadić mozzarella sira. Kroz zeleni dio stabljike od mladog luka provučete štapić za roštilj i na vrh nabodete cherry rajčicu. Sve zajedno stavite u ukrasnu vazu.
U maloj posudi sa strane pomiješati maslinovo ulje i balzamični ocat. Začiniti solju i paprom po ukusu.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.