TS4_Eco-Lifestyle_Media-Hero-Tile_16x9_02

Jeste li znali da igrica Sims ima eko dodatak? Možete proizvoditi svoju struju i vodu!

GREEN_300_listici_sredina

Ako ne pazite na okoliš, grad propada

U posebnom paketu popularne igrice Sims likovi mogu reciklirati, proizvoditi vlastitu struju i vodu uz pomoć solarnih ploča, ali i uzgajati vlastitu hranu.

Deveti paket popularne igrice The Sims 4 potpuno je prilagođen održivom načinu života. Usredotočuje se na ekološki otisak svjetova u igri i izravno utječe na kreirane likove. Riječ je o paketu “Eco Lifestyle Expansion Pack” koji dolazi s novim svijetom i čak tri različita susjedstva. Svako od njih ima drugačiju postavku “Eco Footprint” koju igrači mogu mijenjati tijekom igranja. Cilj cijelog paketa je pokazati kako se može kontrolirati utjecaj na okoliš.

Omiljeni likovi tako mogu reciklirati, smanjiti upotrebu nepotrebnih predmeta, ali i proizvoditi vlastitu struju i vodu uz pomoć solarnih ploča, vjetroturbina i kolektora rose, a mogu i uzgajati vlastitu hranu u novom vrtu. Igrači mogu postaviti u dvorište izvorsku vodu te tako smanjiti račune, a da pritom njihovi omiljeni likovi imaju čistu izvorsku vodu iz slavine. Osim toga, postoji i mogućnost kupnje off the grid zemljišta, odnosno parcele koja nema priključak na komunalnu mrežu.

“Smanjite, ponovno upotrijebite! Ekstremni likovi mogli bi kopati po kontejneru kako bi dobili svoju sljedeću poslasticu  ili komponente za novu kreaciju. Neki od predmeta koje skupite mogu se čak koristiti za izradu predmeta poput  svijeća pa čak i gaziranih sokova”, stoji u opisu igre.

Ako igrači ne paze na okoliš u igrici, pojavljivat će se gomila smeća, grad će biti zagađen, a njihovi likovi mogu umrijeti od ekstremnih vremenskih uvjeta i napada insekata. S druge strane, zgrade procvjetaju s više flore i zelenila kada se smeće pokupi i parcele se održavaju čistima.

PHOTOS BY: EA Games, Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.