20230622_111933

‘Jeste li za đir po Dravi?’ Od danas našu najzeleniju županiju možete istražiti na labudu

GREEN_300_listici_sredina

U ponudi i poklon bonovi

Veliko otvaranje planirano je za danas!

Rijeka Drava oduvijek je bila neiscrpni izvor životinjskog i biljnog svijeta, a ovih dana postati će bogatija za novu turističku atrakciju – LABUDOLINE.

Stotine labuda koji obitavaju u ovom kraju dobili su svoju veliku braću na Marini Prelog gdje možete uživati u Europskoj Amazoni na jedinstvenim pedalinama uz zvukove netaknute prirode i cvrkut ptica na svježem zraku.
U tijeku je postavljanje deset ogromnih Labuda, a veliko otvorenje planirano je za petak, 30.06. kada će se moći iznajmiti “Dravski labudi” i zaploviti u romantičnom dvosjedu ili obiteljskom četverosjedu.
Najzelenija županija 
Cilj turističke agencije Potepuh je obogatiti turističku ponudu u Međimurju i privući mnoštvo novih posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i susjednih država kako bi mogli na prihvatljiv, ekološki način istražiti najzeleniju županiju Lijepe naše.
Đir po Dravi na labudovima
U ponudi će također biti i poklon bonovi za vaše najdraže, ali i mnoštvo novih iznenađenja koje možete provjeriti na samom otvaranju Labudolina na Marini Prelog od 12:00 sati, svega nekoliko metara od caffe bara i restorana.

PHOTOS BY: press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.