pas iz jame 1

Izlaze na teren i radi životinja: HGSS-ovci iz Rijeke izvukli psa iz jame kod Male Učke

GREEN_300_listici_sredina

U akciji spašavanja

Jadna životinja je upala u jamu duboku 40 metara, a očajna vlasnica zvala je pripadnike HGSS-a da joj pomognu spasiti kućnog ljubimca.

Da HGSS-ovci uvijek imaju pune ruke posla, bila to nedjelja ili praznik, i da se odazivaju i kada treba pomoći životinjama, dokaz je i intervencija koju su imali 8. kolovoza, kada su iz jame na Maloj Učkoj spasili psa.

Naime, pas je nestao, a vlasnici su uputili poziv na dežurni telefon HGSS-a Rijeka i zatražili pomoć. Pet članova iz  interventne baze Vežica odmah krenulo na teren, do tzv. jame kod Male Učke, a jadnu životinju pronašli su u jami, dubine 40 metara.

“Po dolasku na lokaciju izvršen je pregled jame pri čemu je pas pronađen na dubini od 40 metara. Izvršeno je izvlačenje i predaja psa vlasnici. Uslijedio je povratak u bazu Vežica čime je ova akcija završena oko 23:50″, objavili su HGSS-ovci na svojoj Facebook stranici.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.