pexels-maureen-bekker-1207978

Džungla Plants ovog vikenda ima pop-up trgovinu u jednom od najzanimljivijih dvorišta u Zagrebu

GREEN_300_listici_sredina

Od biljaka do svih dodataka za njihovu njegu

"Kombi nakrcamo zelenilom, loncima i dodacima, maksimalno koliko se da, i krenemo na put prema određenoj lokaciji, ovaj put to je predivan Figa Garden. Dođi pogledati što donosimo sa sobom, popričati, odabrati novu zelenu prijateljicu ili se samo upoznati s nama i popiti prefinu kavu", pozivaju djevojke koje stoje iza brenda.

Džungla Plants, online trgovina s biljkama i dodacima za njih, u subotu (20. svibnja) izlazi iz virtualnog prostora i otvara pop-up trgovinu u Figa Gardenu, kafiću smještenom u jednom od najzanimljivijih zagrebačkih skrivenih dvorišta, na adresi Gundulićeva 39.

Džungla ovom prilikom slavi i drugi rođendan, zbog čega će udomljavanje biljaka biti još veselije.

“Kombi nakrcamo zelenilom, loncima i dodacima, maksimalno koliko se da, i krenemo na put prema određenoj lokaciji, ovaj put to je predivan Figa garden. Dođi pogledati što donosimo sa sobom, popričati, odabrati novu zelenu prijateljicu ili se samo upoznati s nama i popiti prefinu kavu”, pozivaju djevojke koje stoje iza Džungle.

Džungla nudi cijeli niz prvenstveno sobnih biljaka, ali i svih dodataka koji su potrebni za njihovu njegu – od rukavica za vrtlarenje pa do ukrasnih teglica, zemlje i gnojiva.

Event počinje u 11, a traje do 17 sati.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.