lijepa priča naslovna

Dirljiva priča o udomljavanju: Iz Slovačke se vratili po psa kojeg su pronašli na cesti

GREEN_300_listici_sredina

Ljudi velikog srca

Ne samo što su nazvali Azil i dovezli im napuštenog psa, već su se iz Slovačke vratili po njega, kao što su obećali.

Jedna vrlo dirljiva priča o udomljavanju dolazi iz osječkog Azila, a koju su volonteri ovoga skloništa za životinje i objavili na svome Instagramu. Nedavno je u njihov Azil doveden pas Snješko kojeg su pronašla dvojica turista iz Slovačke.

Naime, čim su ugledali ovog napuštenog bijeloga psa, potražili su broj Azila, nazvali i ostavili ga, ali samo načuvanje. Jer, Snješka su zavoljeli na prvi pogled i odlučili ga udomiti. S volonterima su se dogovorili da idu u Slovačku organizirati sve za smještaj psa i da će se vratiti po njega.

Iako zvuči nevjerojatno, ali dvojica Slovaka vratili su se po svog novoga ljubimca i odvezli ga sa sobom u Slovačku. Doista, dirljiva privrženost i predivan primjer ispunjenog obećanja.

“Nije da su ‘samo’ nazvali azil iliti nas, ostavili psa i ošli dalje, nego su odmah obećali vratiti se po njega, čim se organiziraju po povratku kući i eto ih, ispunili obećanje, sad je i Snješko mali Slovak”, objavili su na svome instagramu iz osječkog Azila.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.