thumbnail_JYSK_Predstavljanje nove linije JYSK namještaja

Dašak Danske u vrtu: JYSK predstavio novu liniju vrtnog namještaja

GREEN_300_listici_sredina

Hygge životni stil

Uz predstavljene trendove arhitektica Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom interijera predstavila je par idejnih rješenja za uređenje vanjskih prostora, uz brojne savjete i preporuke

Danski lanac JYSK, poznat po promoviranju hygge stila života predstavio je novi asortiman vrtnog namještaja i dekoracija idealnog za nadolazeće ljeto kao i trendove Belonging i Release. Ljubitelji novih trendova i smirenih nijansi neutralnih skandinavskih boja uz primjese ružičastih tonova, namještaja od ratana i neobrađenog drva te detalja od terakote doći će na svoje.

Predstavljanje novih ljetnih linija namještaja održano je u osebujnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je riječ o interijeru, na prvu ova se lokacija ne čini kao logičan odabir za predstavljanje vrtnog namještaja, ali upravo nam taj odabir dokazuje kako će pravi komadi i prigodna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, vlastiti hygge kutak.

Povezanost, druženje s obitelji i prijateljima te stvaranje stress free oaze u svome domu – vrijednosti su koje karakteriziraju nove ljetne linije.

Novi trendovi 

Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, istaknula je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću:

“Naši proizvodi inspirirani su prirodom i stvarani su tako da svaki detalj doprinosi postizanju ugodnog, funkcionalnog prostora koji sam po sebi odmara i osigurava atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: stvoriti ugođaj idealan za druženje s najdražim ljudima kao i potaknuti osjećaj pripadnosti i opuštanja”, kazala je.

Uz predstavljene trendove arhitektica Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom interijera predstavila je par idejnih rješenja za uređenje vanjskih prostora, uz brojne savjete i preporuke

Kako Danci pristupaju hyggeu? 

Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hyggeu, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

JYSK posluje u regiji s ukupno 150 trgovina, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Tvrtka spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost koja je integrirana u svaki segment poslovanja – od utjecaja na suzbijanje klimatskih promjena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Vesna Kukić Lončarić, Country Director JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju predstavila je tako nove fokuse JYSKa, kao i daljnje planove za ekspanziju.

Dašak Danske na terasama 

“I dalje nam je velik fokus na ekspanziji i preuređenju trgovina prema novom skandinavskom konceptu kako bi našim kupcima osigurali novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 trgovina od ukupno 150 s kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom kako bi do rujna 2024. godine završili projekt. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže s ciljem ostvarivanja svojih dugoročnih ciljeva – da svedemo poslovanje na nultu stopu emitiranja CO2.“

Vjerujemo kako ćete se opustiti u svojim vrtovima i terasama i dovesti dašak Danske u svoj prostor, a za dodatnu inspiraciju posjetite JYSK ljeto 2023 i istražite široku ponudu kvalitetnih komada vrtnog namještaja.

PHOTOS BY: PR, Jysk / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.