angelica-echeverry-5KY5LP_zc44-unsplash

U Makronovi se sprema odlična “face fitness” radionica

GREEN_300_listici_sredina

Glasamo za prirodne proizvode i vježbe protiv bora

Svojim pristupom i načinom rada, voditeljica najavljene radionice motivira mnoge žene na prirodne načine očuvanja mladolikosti svjedočeći njihovu učinkovitost u svojem životu i izgledu.

Sezonski u Makronovi, certificirana face fitness trenerica Mia Šoškić prezentira sve prepoznatljiviji i popularniji oblik fitnessa za lice. Tako, subotu, 14. svibnja rezervirajte za zdravlje lica! Jedna od najednostavnijih, a ujedno i najeftinijih tehnika za zatezanje lica je fitness odnosno gimnastika lica.

Radionica koja se organizira u Makronovi, produkt je najefikasnijih vježbi za postizanje, održavanje i prevenciju prirodnog, svježeg i mladolikog lica i vrata,a dobrodošli su svi, bez obzira na prethodno iskustvo, dob i spol!

Na licu i vratu imamo 57 mišića, no u svakodnevnom životu ih ne koristimo sve nego samo dio pri mimici lica u dnevnoj komunikaciji. Tehnika kojom se Mia bavi ciljano djeluje na određene mišiće, a princip je jednak kao i kod vježbi za tijelo. Benefiti koji se osjete redovnim vježbanjem već su dobro poznati. Oslobađanje stresa i tenzije odnosno poboljšavanje cirkulacije i uklanjanje napetosti u mišićima, odgađanje pojave novih bora, odmorniji i svježiji izgled, ublažavanje postojećih bora (smanjujemo njihovu dubinu i manje su vidljive), ojačavanje i učvršćivanje kontura lica.

Face fitness je siguran i prirodni “face lift” kojim također smanjujemo podočnjake i natečenost ispod i oko očiju, a dobivamo prirodno podignutije jagodice, zategnutiju koža lica i vrata, više tonusa za preko 50 mišića lica i vrata, više volumena usana i u području oko usana te smanjenji podbradak.

Voditeljica radionice Mia Šoškić završila je brojne edukacije na temu prirodnih tehnika očuvanja mladolikosti lica i vrata. Radionica koja uči kako vježbati mišiće lica i vrata vraća samopouzdanje i podiže energiju pa je upravo zbog toga sve popularnija i traženija. Cijena radionice je 450 kn za prijave i uplate do 29.04.2022. odnosno 510 kn za prijave i uplate od 30.04.2022.

Cijena radionice uključuje trosatnu praktičnu radionicu, uzorke krema dr. Hauschka organske i prirodne kozmetike, skriptu s vježbama i smjernicama za primjenu te dodatni jednosatni Zoom termin s Miom okvirno 2 tjedna nakon radionice. Također, u cijenu radionice uključen jematerijal s vježbama koje se rade na radionici, a na ovoj koja je zakazana za subotu, 14.05. stiže i bonus gošća, Vlasta Juratovac, medicinska kozmetičarka, koja će davati savjete za prirodnu njegu lica Dr. Hauschka kozmetikom.

Dovoljno sna i tekućine kroz dan – i to je to. Najzdraviji mladenački izgled bez kemikalija je zagarantiran!

PHOTOS BY: Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.