241518957_1039883473527170_7458755946081019575_n

Znate li kako obnoviti stare tenisice bez puno muke? Saznajte na Greencajt festivalu…

GREEN_300_listici_sredina

GREEN.HR

Čarobne ruke Recreated ekipe

Kreativna Recreated ekipa već nekoliko godina restaurira tenisice, jer vjeruje u očuvanje kvalitete i produljenje uporabnog vijeka odjevnih predmeta. Pokazat će vam kako to učiniti na radionici u sklopu Greencajt festivala!

Ne možete se odvojiti od starih adidas Stan Smith tenisica? Model Nike Cortez vam je toliko drag da svoju dnevnu kombinaciju ne možete zamisliti niti s bilo kojom drugom obućom? Imate omiljene tenisice koje vas u vašim avanturama prate već godinama, ali nisu više reprezentativne? Pa, zaustavite se na trenutak i promislite. Možda vašem omiljenom paru obuće ima spasa i možete ih nositi još neko vrijeme. Rješenje dolazi s potpisom Premium shoe, textile and leather care obrta Recreated čiji su osnivači braća Kristian i Adrian Cvijić. Kao što mu i samo ime govori, radi se o zanatu koji na jedinstven način iznova unosi novu dušu u tenisice.

U trenu stare, crne platnene tenisice postaju upečatljiv detalj svakog outfita uz dodatak omiljenog emojija, jednostavne bijele tenisice dobivaju zanimljivo izvezene likove po dužini cijele cipele ili tek neku zanimljivu novu boju. No čak i ako vam se potpuna promjena izgleda vaše obuće čini previše radikalnom i želite da zadrže originalni izgled, Recreated obavlja i jednostavnu restauratorsku djelatnost. Bez problema će se stara koža ponovno očistiti, boja će se oplemeniti, a svi potencijalni nedostaci poput izlizanih rubova i šavova više neće biti toliko vidljivi. Osim obuće, obnavljaju i modne dodatke kao što su kožne torbe.

Kreativna Recreated ekipa vjeruje u očuvanje kvalitete i produljenje uporabnog vijeka odjevnih predmeta i zato smo ih pozvali da na Greencajt festivalu održe radionicu kako bi i vas potaknuli da njegujete istu filozofiju. Kako očistiti staru kožu, oplemeniti boju, sakriti izlizane rubove i šavove pokazat će nam kreativci iz Recreateda koji već nekoliko godina u “promet” vraćaju kožne predmete koji su odavna otpisani.

Ponesite svoj par kožnih tenisica ili torbicu koju želite obnoviti, pažljivo slušajte što kažu dečki i naučite kako obnoviti kožne predmete i dati im novu priliku. Za radionicu, koja se održava u nedjelju 3. listopada u 13:50, prijavite se OVDJE

PHOTOS BY: Recreated / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.