DSC01872

Posjetitelji nakon prvog dana radionica otišli oduševljeni i s osmijehom na licu

GREEN_300_listici_sredina

GREEN.HR

Zeleno, zabavno i edukativno

Iza nas je prvi dan Greencajt festivala na kojemu su održane tri od ukupno 15 radionica koje će biti na trodnevnom zelenom festivalu u Rougemarin parku. Prijavljeni sudionici uživali su u raznovrsnim i edukativnim radionicama s kojih su kući otišli sretni i prije svega informirani.

Prvim danom listopada započeo je i prvi Greencajt festival u organizaciji Green.hr platforme. U tri dana trajanja festivala u zagrebačkom Rougmarine parku, posjetiteljima se nudi pregršt zanimljivog, edukativnog i zabavnog sadržaja. Osim panela, zelenog Expoa, uživanju u veganskom meniju, kina na otvorenom i večernjim svirkama, posjetitelji mogu sudjelovati i na radionicama na kojima mogu isprobati i naučiti korisne održive i zelene stvari.  Petak je tako donio tri od ukupno 15 radionica koje će se održati u vrijeme trajanja Greencajt festivala.

Radionice su započele s Planiranjem vrta na balkonu pod vodstvom urbane vrtlarice Andreje Čoh koja je sudionicima pokazala kako crtati vrt, ali i  uspješnu tehniku uzgajanja hrane na balkonu. Na radionici Izrade veganskih slastica sudionici su naučili kako veganske slastice mogu biti kvalitetna i ukusna alternativa desertima na koje smo navikli, dok je ekipa iz Cap-O-Boxa oduševila sudionike u radionici Izrada svijeće gdje su imali prilike naučiti kako izraditi ekološki prihvatljive svijeće koje nisu štetne ni za prirodu ni za životinje.

Prvi dan radionica uspješno je iza nas, a na rasporedu je još mnogo zanimljivih koje se tek trebaju održati. Sve informacije o festivalu možete pronaći ovdje.

PHOTOS BY: Matej Grgić, Luka Cerovina / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.