ulica

Mala Martićeva dobila novo ruho: Pogledajte ovu sjajnu street art intervenciju

GREEN_300_listici_sredina

Ulica kao dom

"Mala Martićeva iliti južni dio Trga Grge Martića odnedavno je zatvoren za kolni promet. Kako bi pješaci ovaj dojučerašnji kolnik doživjeli 'kao svoj' uređujemo ga poput dnevnog boravka na otvorenom. Autor odabranog projekta je Boris Bare, a financira se putem granta Bloomberg Asphalt Art inicijative", objavio je zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

Ulica u Zagrebu koju često iz milja nazivamo i zagrebački Soho, ‘Mala Martićeva iliti južni dio Trga Grge Martića, preko ljeta se pretvara u središte svih zbivanja te jedan od najaktualnijih dijelova gradova, a ove sezone ćemo uživati u nešto drugačijoj, cozy atmosferi koja slavi umjetnost.

“Mala Martićeva iliti južni dio Trga Grge Martića odnedavno je zatvoren za kolni promet. Kako bi pješaci ovaj dojučerašnji kolnik doživjeli ‘kao svoj’ uređujemo ga poput dnevnog boravka na otvorenom. Autor odabranog projekta je Boris Bare, a financira se putem granta Bloomberg Asphalt Art inicijative”, objavio je zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

Tako ćete imati priliku vidjeti prava mala umjetnička dijela zahvaljujući kojima će boravak u ovoj omiljenoj ulici biti još zabavniji. Više o cijelom događaju saznajte u nastavku teksta te zaokružite u svom rasporedu otvorenje za sutra u 17 sati. Definitivno događaj koji se isplati posjetiti, ali i podržati!

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.