326840794_600305735240094_4666768932530811596_n

Kino Europa prodaje svoj namještaj. Dođite na vrijeme i osigurajte si legendarnu fotelju ili stolić

GREEN_300_listici_sredina

Garage sale koji ne smijete propustiti

Svi ljubitelji vintage namještaja, ali i nostalgičari za vremenima kada je zagrebačko Kino Europa bilo u punom pogonu ne bi trebali propustiti rasprodaju namještaja iz legendarnog kina koja se održava u nekadašnjoj Tvornici olovaka Zagreb 4. i 5. veljače.

I dok još većina filmaša sanja mašta o ponovnom otvaranju legendarnog kina Europa koji je prije nekoliko godina odlukom Grada Zagreba zatvoren, prodaja namještaja iz prostorija kina se nastavlja. Naime, nakon što su se u rujnu 2021. godine besplatno dijelili popularni stolci s terase kina, sada možete postati vlasnik fotelja ili drvenih stolića iz nekadašnje Dvorane Müller.

Kino Europa

Naime, u nekadašnjoj Tvronici olovaka Zagreb, 4. i 5. veljače možete kupiti dijelove namještaja i druge memorabilije zagrebačkog kina na garage saleu. Kako stoji na Facebook stranicama Zagreb Film Festivala, svi predmeti se prodaju u zatečenom stanju “VIĐENO – KUPLJENO” što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora.

Prodaja i preuzimanje izvan navedenih termina, kao i rezervacije, nisu mogući. Na ulazu u Tvornicu olovaka Zagreb bit će označena lokacija prodaje. Moguće je doći osobnim i kombi vozilima pred ulaz u skladište. Plaćanje je moguće karticama i gotovinom, a ako ostane neprodanih predmeta nakon navedenih termina, bit će organiziran još jedan garage sale. Stoga požurite u Poljičku 56 od 11 do 15 sati.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.