Kad iskorištene role toalet papira postanu preslatka božićna dekoracija

GREEN_300_listici_sredina

Besplatni ukrasi za čiju izradu je potrebno tek malo mašte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Zimski blagdani idealno su vrijeme za stvaranje čarobne atmosfere u domu. Bilo da je riječ o dnevnom boravku, hodniku ili pak spavaćoj sobi, vlastoručno izrađeni ukrasi zasigurno će doprinijeti božićnom duhu.

Blagdansko vrijeme idealno je za obiteljsko druženje, a time i razne zajedničke kreacije.

Ukrašavanje je zabavno, ali ima nešto što nas još više usrećuje – a to je kad ukrase za ukrašavanje napravimo sami. To je također izvrstan način na koji recikliramo stara pakiranja, ali i dajemo svoj mali doprinos očuvanju okoliša – i “očuvanju” našeg novčanika!

Role od toalet papira ili papirnatih rupčića najčešće završe u smeću, ali možda je trenutak da ih stavite sa strane i iskoristite za nekoliko fora ideja u kućanstvu. Ovog puta, za odlične božićne ukrase!

Pripremite stare role, škare, ljepilo, flomaster i malo papira u crvenoj i bijeloj boji. A onda i pogledajte ovaj kratki video s uputama.

Ukratko, kad ste presavili donji dio rolice da dobijete noge, a gornji kako bi djedici formirali kapu, dovršite flomasterom ovog simpatičnog recikliranog Božićnjaka i objesite na božićnu jelku.

S rolom papira možete napraviti još jednu simpatičnu blagdansku dekoraciju. Djeda Božićnjaka spustite niz dimnjak od toaletnog papira! Ovaj božićni umjetnički projekt nasmijat će cijelu obitelj.

Opet pripremite višak rola i kolaž papira u raznim bojama. Škarama izrežite noge djedice, njegovu vreću s poklonima i kapicu, a rolu crvenim papirom “obucite” i pretvorite u dimnjak.

Postoji jako puno kreativnih načina što sve možete učiniti od  rola toaletnog papira koje su trebale završiti u smeću. Ove ideje su toliko dobre i tako lijepe da će premašiti vaša očekivanja. A što je najvažnije, ne koštaju ništa.

PHOTOS BY: Freepik / Sva prava pridržana

Nemoj pozeleniti, jer je stigao još jedan mail.

Prijavi se na ovaj newsletter i okreni novi list! 

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2021 © Sva prava pridržana GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.