Christmas Santa Claus in chimney made from toilet paper hub, colored paper, marker, glue, fishing line and cotton pad. DIY toy on the Christmas tree. Handmade Guide, step by step. Christmas decor

Kad iskorištene role toalet papira postanu preslatka božićna dekoracija

Besplatni ukrasi za čiju izradu je potrebno tek malo mašte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Zimski blagdani idealno su vrijeme za stvaranje čarobne atmosfere u domu. Bilo da je riječ o dnevnom boravku, hodniku ili pak spavaćoj sobi, vlastoručno izrađeni ukrasi zasigurno će doprinijeti božićnom duhu.

Blagdansko vrijeme idealno je za obiteljsko druženje, a time i razne zajedničke kreacije.

Ukrašavanje je zabavno, ali ima nešto što nas još više usrećuje – a to je kad ukrase za ukrašavanje napravimo sami. To je također izvrstan način na koji recikliramo stara pakiranja, ali i dajemo svoj mali doprinos očuvanju okoliša – i “očuvanju” našeg novčanika!

Role od toalet papira ili papirnatih rupčića najčešće završe u smeću, ali možda je trenutak da ih stavite sa strane i iskoristite za nekoliko fora ideja u kućanstvu. Ovog puta, za odlične božićne ukrase!

Pripremite stare role, škare, ljepilo, flomaster i malo papira u crvenoj i bijeloj boji. A onda i pogledajte ovaj kratki video s uputama.

Ukratko, kad ste presavili donji dio rolice da dobijete noge, a gornji kako bi djedici formirali kapu, dovršite flomasterom ovog simpatičnog recikliranog Božićnjaka i objesite na božićnu jelku.

S rolom papira možete napraviti još jednu simpatičnu blagdansku dekoraciju. Djeda Božićnjaka spustite niz dimnjak od toaletnog papira! Ovaj božićni umjetnički projekt nasmijat će cijelu obitelj.

Opet pripremite višak rola i kolaž papira u raznim bojama. Škarama izrežite noge djedice, njegovu vreću s poklonima i kapicu, a rolu crvenim papirom “obucite” i pretvorite u dimnjak.

Postoji jako puno kreativnih načina što sve možete učiniti od  rola toaletnog papira koje su trebale završiti u smeću. Ove ideje su toliko dobre i tako lijepe da će premašiti vaša očekivanja. A što je najvažnije, ne koštaju ništa.

PHOTOS BY: Freepik / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.