Znate li što je Colony Cleanup? Projekt zelenih heroja!

GREEN_300_listici_sredina

Odlična vrećica za prikupljanje plastike

Nastala prema ideji prikupljanja smeća u pokretu radi održavanja i boljitka čovječanstva, kao što pčele rade za boljitak svojih kolonija, vrećica za smeće Colony Cleanup je izvrstan start up projekt koji je dugoročno održiv.

Razrađen prema ideji oca i sina koji su za vrijeme svojih planinarskih ruta primijetili kolike se ogromne količine plastičnog otpada odbacuju u prirodu, projekt Colony Cleanup idealno je rješenje za sve koji vole prirodu i žele joj pomoći na mikro razini. Vrećica Colony Cleanup idealan je sportsko – modni dodatak novoj vrsti čovječanstva. Čovječanstva koje skuplja otpad iza sebe. Vizija brenda je kreirati društvo budućnosti koje će se brinuti za okoliš. Pa kako točno u tome pomaže Colony Cleanup? Ove praktične torbe za skupljanje plastike zbog elastične trake, dva otvora i nekoliko pretinaca omogućavaju da smeće iz prirode ne ostane tamo, nego da ga odgovorni građani pokupe.

Jednostavan otvor torbice u koji se plastični otpad ubacuje i donji otvor uz pomoć kojeg se smeće iz torbice jednostavno prazni. No, ne samo to. Osim što se plastika jednostavno skuplja i prazni, na torbici su ušiveni i mali džepići u kojima se mogu skladištiti sve privatne stvari poput mobitela, dokumenta, ključeva, pribora prve pomoći i slično, bez doticaja s nečistim smećem.

Ova mala torbica koja voli planet idealna je zamjena za klasičan ruksak, jer u odvojenim pretincima osim osobnih stvari možete držati i bocu vode te nešto hrane. No, nošenje Colony Cleanup se preporučuje ne samo planinarima, nego i svima koji šetaju po gradskim parkovima ili napuštenim lokalnim putevima. Doista, hvalevrijedan projekt koji će sasvim sigurno podržati svi koji su se barem jednom naljutili na smeće koje su manje odgovorni ostavili na putu. Ova torbica izrađena je od izdržljivog najlona i ima jednako jake šavova koji su dobar potporanj.

https://www.youtube.com/watch?v=Rrn4BWLAG1I

Plan je Colony Cleanup torbice uvesti u masovnu upotrebu te ih u potpunosti zamijeniti vrećama za smeće koje su i dalje otpad. Na taj način će se recycle i up-cycle krug vratiti na neku novu razinu. Osim što su zahvalne za planet, torbice Colony Cleanup u istom trenu su i modni dodatak, kao što je spomenuto. Zbog podesivih vezica, možete ju nositi preko ramena, oko struka ili kao ruksak.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.