Znate li kako obnoviti stare tenisice bez puno muke? Oni znaju!

Jeste li čuli za Recreated?

Imate omiljene tenisice koje vas u vašim avanturama prate već godinama? Niste spremni odreći se omiljenog para kojeg je već pregazilo vrijeme? Nove stare tenisice koje od sada možete restaurirati u obrtu Recreated iznova će vas razveseliti i kreirati neke nove priče.

Ne možete se odvojiti od starih adidas Stan Smith tenisica? Model Nike Cortez vam je toliko drag da svoju dnevnu kombinaciju ne možete zamisliti niti s bilo kojom drugom obućom? Mislite kako su vaše 10 godina stare Camperice odavno trebalo otići u neki second hand shop? Pa, zaustavite se na trenutak i promislite! I možda vašem omiljenom paru obuće zapravo ima spasa! Rješenje dolazi s potpisom Premium shoe, textile and leather care obrta Recreated. Kao što mu i samo ime govori, radi se o zanatu koji na jedinstven način iznova unosi novu dušu u tenisice. Za ovaj oblik popravka obuće već su čuli mladi Hrvati, koji su napravili prave liste čekanja za Recreated.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????????? (@recreated.eu) on


U trenu stare crne platnene tenisice postaju moderni simbol skateboardinga uz dodatak emojia vatrica, jednostavne bijele tenisice dobivaju zanimljivo izvezene likove po dužini cijele cipele ili tek neku zanimljivu novu boju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????????? (@recreated.eu) on


No, čak i ako vam se potpuna promjena izgleda vaše obuće čini previše radikalnom, Recreated obavlja jednostavu restauratorsku djelatnost. Bez problema će se stara koža ponovno očistiti, boja će se oplemeniti, a svi potencijalni nedostaci poput izlizanih rubova i šavova više neće biti toliko vidljivi. Na Recreated Instagram stranici moći ćete vidjeti kako je ta obuća izledala prije nego što je došla njima u ruke i pokazati vam blagodati ovih rijetkih zanata.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.