Znate li gdje u Hrvatskoj možete pronaći zelenilo za akvarij?

GREEN_300_listici_sredina

Posebni uvjeti za najbolje biljke

Ako ste u potrazi za posebnim biljkama koje će ukrasiti akvarij vaših omiljenih kućnih ljubimaca, provjerite brend Hortilab

Osnovan 2010. godine, s ciljem proizvodnje zelenila i biljaka specijaliziranog za akvarije, kreiran je Hortilab. Velikogorička firma oko sebe okuplja niz mladih i talentiranih stručnjaka koji surađuju sa znanstvenim institucijama, a čiji je cilj okrenutost prema vrlo specifičnom tržištu. Proizvodnja i kontrola kvalitete ispitane na suvremenim metodologijama razvoja biljnih stanica i tkiva u sterilnim uvjetima u kojima je razmnožavanje pojačano. Rezultat su biljke za akvarije, u potpunosti lišene bakterija, virusa, gljivica i parazita. Identičnom metodom tvrtka Hortilab razvija i biljke u plasteniku, tijekom zimskih mjeseci u kontroliranim uvjetima. Preko 200 vrsti je dostupno u Hortilabu, a svakodnevno se radi na razvoju novih vrsta.

O uspjehu ove firma najbolje svjedoči podatak da su Hortilab biljke dostupne na širokom tržištu i izvan Europske unije, točnije u Americi, Rusiji, Aziji, Africi i Australiji. Bogati asortiman, kvalitetna usluga, brzina rada i visoka stručnost odlike su brenda Hortilab.
U ponudi Hortilab zelenila za akvarij možete pronaći biljke poput Alternanthera reineckii ‘Mini’, Alternanthera reineckii ‘Ljubičasta’, Ammannia senegalensis, Cryptocoryine wendtii ‘Zeleni’, Cryptocoryne nevillii, Cryptocoryne parva i brojne druge.
 

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.