pexels-volkan-vardar-5747031

Znamo za jednu odličnu second hand rasprodaju u Zagrebu. Ne propustite ju!

GREEN_300_listici_sredina

Centar vintage mode

Najpoznatiji vintage, second hand dućan u centru Zagreba, Ulični ormar u petak ponovno otvara dvodnevnu rasprodaju odjeće. Ne propustite ugrabiti neki jedinstveni komad po pristupačnoj cijeni.

Popularni zagrebački second hand Ulični ormar ovog vikenda ponovno će u svom dvorištu ugostiti sve one zainteresirane koji vole vintage odjeću, a da je ona po pristupačnim cijenama. Tako će poznato “second hand” dvorište u Jurišićevoj ponovno biti središte vintage šopingiranja. Prvi i drugi dan srpnja rezervirani su za rasprodaju odjevnih komada i to u petak od 10:00 do 20:00 sati te u subotu od 10:00 do 18:00 sati.

Još na jesen iz Uličnog ormara otkrili su nam kako se ovakve rasprodaje održavaju dvaput godišnje kada temperature i vremenski uvjeti omogućavaju druženje na otvorenom, a sudeći prema trenutnim temperaturama, mnogi će sačekati večerenju kupnju. Ovo je idealna prilika za obnoviti svoj ormar komadima vintage odjeće koja ne samo što je znatno kvalitetnija od one što ju možemo pronaći u dućanima brze mode, već ćete time što ćete kupljenim predmetima udahnuti novi sjaj učiniti nešto dobro i za okoliš.

PHOTOS BY: Pexeles, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.