Znamo gdje ste za vikend. Na buvljaku domaćih influencerica koji najavljuju kao najveći do sad

GREEN_300_listici_sredina

Kont-a-porter

Znate li što je Kont-a-porter? Riječki buvljak koji se po treći put održava u sklopu kafića na omiljenom okupljalištu mladih - ispred hotela Continental. Organiziraju ga tri poznate Riječanke, a nikako ga nemojte propustite ovu subotu, 6. svibnja od 11 do 15 sati.

Ove subote, 6. svibnja od 11 do 15 sati ne propustite proljetni buvljak u Rijeci koji će okupiti poznate riječke influencerice, a uz druženje s ljubiteljima održive mode, svoj ćete ormar zasigurno dopunuti s nekim novo/starim proljetnim komadom.

Treći po redu Kont-a-porter

Kont-a-porter treći se put održava na poznatom riječkom okupljalištu mladih – Kontu po kojem je buvljak i dobio ime. Uz DJ-a i koktele, provedite jutro u šopingiranju po second hand cijenama, a svoje će modne krpice prodavati brojne riječke ljubiteljice mode. Organizatorice događaja su vlasnica Caffe bara “Striga” u sklopu kojeg se buvljak i održava te influnecerice Mia Konjuh i Slađana Ostić poznatija na društvenim mrežama i kao @slakipalaki. “Čini nam se da će ovo biti najveći buvljak do sad te smo presretne zbog toga! Imamo cugu, klopu i super DJ-a tako da ljudi, uz shoppingiranje, mogu uživati na suncu i druženju”, otkrila nam je Slađana Ostić. “Uvijek imamo miks trendi krpica te nekih dobrih brendiranih i vintage komada. Za svakoga se pronađe nešto, a bitno nam je da je roba uvijek očuvana i u dobrom stanju”, dodaje.

Ponesite svoje platnene vrećice

Ovaj put će buvljak biti obogaćen i za dva riječka brenda nakita koji će svoje kreacije ponuditi kupcima, a to su “Charisma Creative” studio te “Hawe Musthave”. Ako pitate Slađanu, Rijeka ima premalo događanja poput ovoga, no situacija se priznaje, mijenja. “U Rijeci uvijek nedostaje ovakvih stvari no moram priznati da mi se čini da se Rijeka pomalo budi. Još uvijek to nije na razini drugih većih gradova u Hrvatskoj, ali ide na bolje”, ističe.  Stoga ako ste za vikend u blizini Rijeke nikako ne propustite ovaj održivi modni događaj, uz napomenu da ponesete svoje vrećice za kupnju odjeće.

PHOTOS BY: Instagram, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.