Žena uz narudžbu sa Sheina dobila zastrašujuću poruku – ‘Umrijet ćeš u ovom odijelu’

GREEN_300_listici_sredina

Novi skandal za brend brze mode

Pola godine nakon neobičnih poziva u pomoć na etiketama odjeće, Sheinovo poslovanje ponovno je dovedeno u pitanje nakon što je žena uz narudžbu dobila zastrašujuće poruke.

Žena iz Michigana bila je užasnuta kada je otvorila narudžbu iz tvrtke za brzu modu Shein, očekujući da će pronaći svoju novu haljinu. Umjesto toga, pronašla je zlokobnu poruku u kojoj joj je pisalo da će umrijeti.

Amanda Ellis dokumentirala je uznemirujući trenutak nakon što je primila uznemirujuće poruke i podijelila s pratiteljima na TikToku, pokazujući šest odvojenih papirića koji su ispali, a na svakom je pisalo: “Umrijet ćeš u ovom odijelu”.

Ellis je rekla da je odmah oprala ruke i stavila rukavice, ali se zabrinula jer nije znala što poruke znače. “Malo sam zabrinuta, ovo je pomalo zastrašujuće”, rekla je u videu koji je pogledan više od 9 milijuna puta. “Neću nositi ovu haljinu niti je isprobavati”, nastavila je. “Čak sam nazvala i lokalnu policijsku postaju.”

@michigansmiles84

#shein @shein_official #sheinhaul #sheingals #sheinfashionweek @SHEIN_Official @SHEIN_News @SHEIN_Japan please explain the attatched video. I ordered on Jan 15th, this dress and others. Upon opening the inner Shein package, 6 pieces of folded over papers fell out. I am scared and worried and called local police. This is not a joke. I will not be wearing or trying on this dress, even if it is a joke. #worried and not my first time ordering from Shein

♬ original sound – Amanda

“Naručila sam od njih bezbroj puta. Nikada nisam imala problema”, napisala je u komentaru. “Ovo me potpuno izbezumilo. Ne znam hoću li više kupovati od njih”, dodala je.

Glasnogovornik Sheina rekao je za The Post da su u procesu istrage tvrdnje. “Kontaktirali smo kupca za više informacija”, rekli su. Ellis je potvrdila da čeka odgovor Sheinovog nadzornika o situaciji.

Komentatori su bili zaprepašteni iskustvom te žene, a neki su sugerirali da se radilo o “neumjesnoj šali” koju je netko napravio prilikom vraćanja artikla. “Radnicima se vjerojatno samo dosađuje u tvornici”, rekao je jedan korisnik. “Možda je to upozorenje o kemikalijama u haljini?” napisao je drugi, pozivajući se na tvrdnje da Shein prelazi kemijske granice.

Shein je ranije bio na meti kritika nakon viralne priče o tome da radnici skrivaju poruke “Pomozi mi” unutar odjeće. Iako nije dokazano da su te poruke zaista slali radnici, i dalje je neupitno da Shein šteti okolišu, nije transparentan u svom lancu opskrbe i odjeću proizvodi u Kini gdje su prisilni, maloljetni i nedovoljno plaćeni rad uobičajeni, a tvornice su često neregulirane.

PHOTOS BY: TikTok screenshot; Pinterest / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.