20220521_212348

Željni ste zabava s ekološki prihvatljivim rekvizitima? Upoznajte Arty Party s Krka!

GREEN_300_listici_sredina

Party s posebnom porukom

Rođendani, poslovne zabave, druženja, vjenčanja sve su to događaji na kojima želimo da sve bude uređeno do posljednjeg detalja. Često u tim trenucima ne brinemo o količini kupljene plastike, jednokratnog posuđa i rekvizita. Vrijeme je da upoznate Arty Party koji nudi organizaciju evenata u skladu s prirodom.

Ljeto je izvrsno godišnje doba za događanja na otvorenom, ako naravno izuzmemo stravične vrućine koje su nas zatekle proteklih dana. Upravo takva druženja mogu biti ljepša, a i odgovornija ako dekoracija i sve što nas okružuje bude ekološki osviješteno. Iako smo preplavljeni nevjerojatnim izborom različitih potrepština za zabave i događanja, u moru rekvizita najčešće plastičnih i onih za jednokratnu upotrebu za oko nam je zapela radnja “Arty” koja se bavi organizacijom eko evenata. Iza ovog projekta stoji kreativka i diplomirana dizajnerica Valentina Ban koja je industriji evenata htjela ponuditi nešto novo i ekološki prihvatljivije. “Volim sve što je povezano uz očuvanje prirode, od ekoloških materijala, do načina uštede energije, obnove starih predmeta, pa sam se dodatno educirala kako osmisliti i ponuditi te organizirati eko evente, kako urediti interijere kao i opremiti ih za najam s ekološkom pozadinom i certifikatom. Prelaskom u privatne vode, bilo je sigurno da ću opremu koju nudim i sadržaj koji će biti povezan uz Arty imati ekološku priču. Sve više budući i na pandemiju koja je bila i dio je i danas naših života ponudila sam opremu za manje privatne evente na otvorenom ne bi li se svi osjećali ugodno i sigurno, a opet trend u svijetu jesu sve više eventi u prirodi pa jedno s drugim je povezano”, istaknula je Valentina.

Arty tako ima opremu od drveta ručne izrade što uključuje šatore male i velike, stolove za piknike, te dekor koji je od obnovljivih ili recikliranih materijala. Ova kako kaže, umjetnica u srcu, brine o tome da sva oprema bude od prirodnih materijala te da ona budu u što minimalnijem izdanju te još mnogo toga. “Važno mi je da se vodi računa da cjelokupan sadržaj bude osmišljen na način da je što manje otpada i da ono što se ne može izbjeći da bude reciklirano. U upotrebi tako je pribor koji je periv ili koji se reciklira, da je hrana upakirana i unaprijed osmišljena u staklenkama, posudama gdje i nije potreban dodatan pribor poput tanjura i drugog posuđa, dekor da je prirodni sa što više zelenila i detalja iz prirode, da nema plastike, da bude što više sve digitalno bez nepotrebnog printanja, da se sve čisti s prirodnim sredstvima za čišćenje koji ne narušavaju prirodu, da se koriste obnovljivi izvori energije, baterije na punjenje ili solarne lampice i fenjeri, tkanine koje su perive, te da cjelokupna priča eventa bude prilagođena podneblju, godišnjem dobu i lokaciji na kojoj se sve postavlja”, opisuje.

Livada, plaža, šuma, terasa, na vama je da birate lokaciju, a onda tu “ulijeće” Arty koji će vaš posebni dan učiniti još posebnijim. Ova kreativka pobrinula se da osim što je oprema izrađena od prirodnih materijala, sve je izrađeno u Hrvatskoj zahvaljujući malim domaćim obrtnicima. Osim veći događaja, Arty se pobrinuo i za one najmlađe. “Za djecu, Arty nudi prespavance koji su osmišljeni da vaše dijete pozove kod sebe doma svoje najdraže prijatelje, a da vi kao roditelj ne brinete o kupnji ili nabavci potrebne opreme za njihovo nezaboravno druženje u pidžamama uz razgovore, muziku ili kućno kino koje Arty nudi. Tako će svi skupa moći  prespavati u stilski dekoriranim i tematski osmišljenim šatorima, a vi birate temu prespavanca”, priča nam Valentina. Iako Arty trenutno djeluje samo na području Primorsko goranske županije, vjerujemo kako će se potreba za eko eventima proširiti i na druge županije gdje će zainteresirani moći zatražiti usluge Artyja, a sve informacije možete pronaći na njihovom Instagram i Facebook profilu.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.