261773794_929138408020608_1910756568209126982_n

Zavirite u božićnu kolekciju riječkih scrunchie gumica i traka za kosu od veganskih materijala

GREEN_300_listici_sredina

Odgovorni proizvod domaće kreativke

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Ako još uvijek nemate ideju što pokloniti svojoj prijateljici, djevojci, sestri ili pak supruzi Fiumica gumica je idealno rješenje. Paola Lugarić predstavila je svoju božićnu kolekciju gumica za kosu, a od sad su u ponudi i trake od vlakana koje ne štete okolišu.

O Paoli Lugarić i njezinim preslatkim Fiumicama gumicama, odnosno scrunchie gumicama za kosu koje su napravljene od ostataka materijala već smo ranije pisali, a nedavno je izašla nova božićna kolekcija koja će svojim dizajnom oduševiti svakoga i vjerujemo da će mnoge djevojke baš njome poželjeti ukrasiti kosu ove blagdane. “Ovu Božićnu kolekciju Fiumica htjeli smo se predstaviti u najboljem svjetlu. Materijal smo birali po karakterističnoj paleti božićnih boja. Svaki od četiri različita materijala ima svoju posebnu teksturu i kvalitetu. Radi se također o rješenjima materijala koje pokušavamo oživjeti u novim formama i oblicima”, rekla nam je Paola.

Od prošlog razgovora, Fiumica je proširila svoju kolekciju u vidu tople trake za kosu, još jednog omiljenog zimskog detalja. “Bitno je napomenuti da je traka ispletena od akrilnih vlakana te nije životinjskog podrijetla. Također je dostupna u više različitih boja”, kaže ova kreativka te dodaje kako nastoje da je ponuda što raznolikija i da svatko može pronaći nešto za sebe ili sebi dragu osobu. Ono što nam je još otkrila, a vjerujemo kako će to zanimati mnoge je da Fiumica priprema božićnu darivalicu za pratitelje na društvenim mrežama kojima će pokloniti 2 Fiumice po izboru iz nove kolekcije te traku za kosu, idealnu za sve hladnije zimske dane. “Želimo također potaknuti sve na kupovanje ovogodišnjih božićnih poklona od malih poduzetnika koji nude vrlo kvalitetne i raznovrsne proizvode”, zaključila je Paola, a s šarenim gumicama i trakama za kosu koje su ujedno odgovorne prema okolišu sigurno nećete pogriješiti ako stavite voljenoj osobi pod bor. 

PHOTOS BY: Aleksandra Ana Buković / Sva prava pridržana

Vezani članci

Napravi nešto zeleno već danas.

Klikni „prijavi se“
i na pravom si putu!

Copyright 2022 © Sva prava pridržana - GREEN.HR

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.