269738030_443406033955359_7089094090576166625_n

Zagrepčani na dvije lokacije DM-a od sada mogu puniti deterdžente na eko punionicama

GREEN_300_listici_sredina

Pametna kupnja

Na dvije lokacije u Zagrebu, u poznatom trgovačkom lancu kozmetike i potrepštine postavljene su eko točionice za punjenje BIO deterdženata.

Ponovno punjenje poznato je kao refill već je neko vrijeme trend u svijetu, a u posljednje vrijeme punionice tekućina poput deterdženata sve su popularnije i kod nas. I dok Žabac food outlet o kojemu smo ranije pisali već neko vrijeme nudi točionice svih deterdženata, slični je princip sada ponudio i DM, trgovački lanac s kozmetikom i potrepštinama. Na dvije lokacije u Zagrebu, onoj u City Centeru One West i u sklopu Kauflanda u Dubravi, kupci u DM-u mogu napuniti tri vrste BIO deterdženta za pranje rublja, kao i BIO deterdžent za pranje suđa.

Ono što takvo punjenje na njihovim Eko punionicama nudi štednja do 70 posto plastike, stopostotne biorazgradive deterdžente kao i višekratno korištenje boce Planet Pure kojom se smanjuje bacanje plastične ambalaže u okoliš.

Objava o eko točionicama naišla je na zadovoljstvo mnogih društvenih mreža, a kako su prema komentarima, punionice bi tijekom 2022. mogle biti postavljene i u drugim gradovima diljem Lijepe naše. 

PHOTOS BY: Instagram @dm_hrvatska / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.