john-cameron-NenIuYCAmx8-unsplash

Zagrepčani, evo kako će raditi reciklažna dvorišta tijekom blagdana!

GREEN_300_listici_sredina

Obratite pozornost

Blagdani su u tijeku, no to ne znači da trebamo zaboraviti na pravilno zbrinjavanje otpada. Donosimo vam radno vrijeme reciklažnog dvorišta glavnog grada u zemlji.

Dijeli nas svega dan do blagdana onih službenih, iako smo u ovom ozračju već cijeli mjesec. Iako idu neradni dani, to ne znači da treba prestati brinuti o pravilnom zbrinjavanju otpada, stoga su iz Gradske Čistoće Zagreb objavili kako će raditi reciklažna dvorišta tijekom Božića i Nove godine. Radit će skraćeno pa imajte na umu da ih na vrijeme obiđete.

Reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta na Badnjak, 24. prosinca i Staru godinu, 31. prosinca 2022. godine radit će skraćeno od 6:30 do 15 sati (MRD Trešnjevka – jug 8 do 15 sati), a na Božić, Svetog Stjepana i Novu godinu su zatvorena.
Na blagdan Sveta tri kralja 6. siječnja reciklažna dvorišta neće raditi. U subotu 7. siječnja reciklažna dvorišta radit će prema uobičajnom radnom vremenu.

PHOTOS BY: cistoca.hr, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.