mike naslovna

Za mačka Mikea prikupljeno 1790 eura: Hrabre njuške zahvaljuju, ali bitka još nije gotova

GREEN_300_listici_sredina

Za hrabroga mačka

Mačak Mike treba pomoć kako bi otišao na operaciju koja mu može spasiti život. Hrabre njuške dosad su skupile 1790 eura i zahvalne su na svakoj donaciji.

Nedavno su iz Udruge Hrabre njuške, njezini članovi na društvenim mrežama uputili apel za pomoć bolesnome mačku Mikeu kojeg u ponedjeljak, 10. srpnja, očekuje operacija o kojoj mu ovisi život.

“Dragi naši, vi koji nas pratite na društvenim mrežama, ima vas više od 10.000. Ako bi samo polovica od vas uplatila manje od 1 eura, uspjeli bismo skupiti potrebna sredstva.”

Mačak Mike

Mačak Mike, koji boluje od teške mačje bolesti FIP, odrastao je u Udruzi Hrabre njuške, a posljednjih se mjeseci njegova borba s teškom bolešću zakomplicirala. Izgubio je živahnost, apetit, a nakon niza pregleda, veterinari su savjetovali da ga se uspava.

Naknadno mu je i dijagnosticirana kila na jetri koja je pogoršala njegovo stanje. Mačak Mike je našao milost kod ljudi mekana srca pa je donacijama dosad skupljeno 1790 eura.

Hrabre njuške su se na svojim društvenim mrežama zahvalile svim dobrim ljudima na donacijama. No bitka za Mikeov život još nije gotova jer nedostaje 1130 eura.

Operacija je u ponedjeljak, a Hrabre njuške kažu: “Molimo vas, pridružite se našoj borbi za Mikeov život. Svaka donacija, bez obzira na iznos, znači nam puno i čini razliku.”

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.