Snapinsta.app_343442998_942160573763801_528318206818625591_n_1080

Vječna haljina ponovno kod “prve vlasnice”: Severina odjenula haljinu koju je nedavno nosila i domaća voditeljica

GREEN_300_listici_sredina

Cirkularnost je u modi

Da su neke stvari naprosto vječne, svjedoči tome i haljina dizajnerice Matije Vuice iz 2012. godine. Čast da ju prva odjene imala je Severina, nakon nje nedavno nosila ju je i voditeljica Tamara Loos, da bi se kreacija ponovno vratila "prvoj vlasnici", pjevačici Severini. Cirkularnost je u modi, a to znaju i akterice ove priče.

Poznati svjetski magazin doživio je svoje hrvatsko izdanje, a za tu prigodu glazbenica Severina obukla je haljinu o kojoj se mnogo i nedavno pričalo i pisalo. Naime, riječ je o čarobnoj kreaciji domaće dizajnerice Matije Vuice iz kolekcije od prije 11 godina, a koju je prije nekoliko nedjelja nosila voditeljica “Plesa sa zvijezdama” Tamara Loos.

“Podigla mnogo prašine”

Čast da prva nosi ovu haljinu sada već davne 2012. godine imala je upravo Severina na jednom također glamuroznom događanju. Zbog svoje neobičnosti, da ne kažemo prozirnosti i tad je haljina podigla mnogo “prašine”, no ona je danas postala kultni status u svijetu u kojem kao da je postalo pravilo da ništa ne možeš nositi dvaput.

“Valja reciklirati”

No, kraljica estrade pravi je primjer da su neke stvari vječne bez obzira koliko puta ih odjeneš. “Nije nikakva tajna, da je prije 11 godina ovu haljinu iznijela moja mila Seve, arhivirala sam je i čuvala, i nemalo puta su me cure pitale zašto je ne prodam. Ali nije sve za prodaju, arhiva je ono što priča o tvojoj povijesti, a ova haljina zauzima posebno mjesto u njoj i uvijek je izložena u ateljeu”, napisala je između ostalog dizajnerica nakon što je Tamara Loos u njoj odradila emisiju te dodala kako će uskoro “prozračiti” i neke druge svoje kreacije, odnosno dati im novi sjaj, jer kako dodaje “valja reciklirati”. Na Matijinu objavu,  tad se oglasila splitska pjevačica naglasivši kako je ovo najljepša haljina ikad, a čini se kako se i ona sama zaželjela ove kreacije kojom je bez sumnje, jučer ponovno bila glavna zvijezda crvenog tepiha.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.