ceyda-ciftci-dDVU6D_6T80-unsplash (2)

Viškovi biljaka u zagrebačkom Botaničkom vrtu: Iskoristite rasprodaju i ukrasite dom zelenim ljubimcima

GREEN_300_listici_sredina

Cijene već od 10 kuna

Biljke su uvijek dobar izbor, posebice kada kupujete one koje nekima čine višak, a vama su prijeko potrebne. Stoga ovu subotu, 8.listopada od 9:00 do 13:00 sati iskoristite kako biste posjetili zagrebački Botanički vrt i kako biste ugrabili svog novog zelenog ljubimca po odličnim cijenama.

Ako se ove subote, 8.listopada nalazite u Zagrebu i u potrazi ste za biljkama, nikako ne propustite rasprodaju u najvećem vrtu u gradu – Botaničkom vrtu. Sukulenti, mesožderke, drvenaste biljke, trajnice i još mnogo toga pronaći ćete na drugoj ovogodišnjoj rasprodaji biljaka u PMF-ovom Botaničkom vrtu.

Cijene biljaka kreću se od 10 do 200 kuna ovisno u starosti, veličini i vrijednosti/rijetkosti vrste/kultivara. Ono što je još bitno napomenuti, a javljaju iz Botaničkog vrta je činjenica da plastične vrećice tamo ne možete kupiti, stoga dođite s održivijim alternativama poput kutija, platnenih vrećica, cekera ili košara. U prodajni prostor ulazi se s južne strane kolnog ulaza, a izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Djelatnici će kontrolirati ulazak kako se u prodajnom prostoru ne bi stvarala velika gužva. Iskoristite rasprodaju i udomite zelene ljubimce iz omiljene vrtne oaze u glavnom gradu.

PHOTOS BY: Facebook, Unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.