julio-rionaldo-CmuCyTRBDGg-unsplash

Vikend rezervirajte za sjajan Sajam pod maskama!

GREEN_300_listici_sredina

Još jedan razigrani sajam rukotvoraca!

Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, ArtiZanat vrijednim rukama pospješuje polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spori i održivi način života.
U suradnji s Bustan barom – lokalom poznatom po dobroj atmosferi i provodu, kreativni kolektiv Artizanat organizira tematski sajam za vikend 18. i 19. veljače na adresi Varšavska 8, od 12 do 20h. Kod maskiranih izlagača moći ćete pronaći rukotvorine svih kategorija, od modnih dodataka do kućnog dekora i umjetnina. Povrh široke ponude domaće proizvodnje, moći ćete okušati vlastite kreativne sposobnosti na tematskim u radionicama koje su vam članovi Artizanata pripremili.
I dok se u subotu možete okušati u karaokama pod maskama, prerušeni u svoj najdraži fiktivni ili stvarni lik, u nedjelju najbolji kostim biva nagrađen raznovrsnim poklonima.
ArtiZanat je kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce koji stvaraju jedinstvene proizvode vlastitim rukama. Unatoč razlikama u izboru alata i sirovina, svi članovi dijele ljubav prema stvaranju i želju da svojim radom uljepšaju našu svakodnevicu.
Njihova ponuda je jedinstvena i sasvim posebna. Od nakita i odjeće do potrepština za kuću, vrijednim rukama pospješuju polet i snagu malog poduzetništva u Hrvatskoj, uz to promovirajući spori i održivi način života.
.
.
Velik segment djelovanja ArtiZanata leži u uključivanju lokalne zajednice kroz radionice, sajmove, predavanja i festivale. Premda još uvijek u potrazi za stalnim prostorom koji će oživjeti svojim bogatim programom, ArtiZanat iza sebe već ima nekoliko uspješno organiziranih i provedenih sajmova u svakoj sezoni godine.
Planirane buduće aktivnosti odgovor su na brojne probleme današnjice – od održivog razvoja do mentalnog zdravlja, a uključuju radionice, izložbe, pop-up sajmove i edukativna događanja s ciljem poticanja razvoja kreativne strane u svakome od nas. Dokazano je da kreativnost smanjuje anksioznost i stres, potiče hormon sreće i osobni razvoj, pomaže kod depresije te povezuje osjećaj pripadnosti i jača zajednicu.
.

PHOTOS BY: Unsplash, PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.