VIDEO: Zaustavite sve što radite i pogledajte ovaj prekrasan nastup Disclosurea na Plitvicama

GREEN_300_listici_sredina

Spoj predivne glazbe i najljepše hrvatske prirode

Poznati DJ duo Disclosure prije nekoliko tjedana je održao nastup na Plitvičkim jezerima, a sada je video predivnog nastupa dostupan i na YouTube

Uspješnice poput “Latch”, “You & Me”, “White Noise” i “Magnets”, samo su dio opusa popularnog elektro dua Disclosure koji se svojim rafiniranim beatom i neodoljivim osjećajem za zvuk sadašnjice izdigao iz niza sastava slične strukture. Baš zbog svoj stalne potrage za nečim novim, drugačijim i osvježavajućim, duo Disclosure je odabran da nastupi kao dio kolektiva Cercle. Riječ je o platformi posvećenoj predstavljanju DJ setova i live nastupa na pažljivo odabranim i neuobičajenim mjestima. Nastup na Plitvicama braća Guy & Howard Lawrence održali su 17. kolovoza, smješteni na jednoj od kaskada jezera s pogledom na prirodne ljepote.

Kako je najpoznatiji hrvatski nacionalni park bogat životinjskim svijetom, organizatori su pazili da se cijeli nastup odvija preko slušalica, kako se ne bi narušio njihov prirodni mir! Predstavljen kroz partnerstvo s Amazon Music, ovaj performans je predstavljen uz pomoć nekoliko kamera i jedan dron koji svim koji pogledaju video odaje dojam kao da se nalaze upravo tamo.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.