screenshot

Snimka s TikToka, usred oluje zaglavili u žičari na Sljemenu: ‘Ovo je najgore mjesto na kojem se možeš zateći’

GREEN_300_listici_sredina

'Trauma za cijeli život'

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavila se dramatična snimka društva koje se za vrijeme oluje zateklo u žičari na Sljemenu.

Visinska razlika: 750 metara nadmorske visine
Brzina: 20 kilometara na sat
Trajanje voženje: 15-tak minuta

Zvuči poprilično bezopasno, ali ako se za vrijeme nezapamćene oluje nađete u Žičari na Sljemenu, baš ništa vam nije svejedno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

@dojson22

#fy #fyp #zagreb #žičara #sljeme #storm

♬ original sound – Đoki

‘Trauma za cijeli život’ 

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavila se dramatična snimka društva koje se za vrijeme oluje zateklo u žičari na Sljemenu.

“Izgleda kao trauma za cijeli život. Ovo je definitivno najgore mjesto na kojem se možeš zateći za vrijeme oluje, koji peh”, “Teško mi i je gledati ovo”, pisali su im u komentarima.

Podsjetimo, snažno nevrijeme koje je sinoć pogodilo cijelu Kontinentalnu Hrvatsku nezapamćenih je razmjera. Potvrdili su to brojni klimatolozi, meteorolozi i druge hitne službe.

Dva su ljudska života izgubljena u Zagrebu, a jedan u Slavoniji, u općini Cernik u Brodsko-posavskoj županiji. Smrtno je stradao i vatrogasac na intervenciji  u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Brojne kolege danas se opraštaju od njega.

PHOTOS BY: TikTok/Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.